Chyba P0238
Moderátoři: Havlicek.Lukas, Miroslav Lengyel, h1po
Chyba P0238
Prosim o radu, mam C4 grand 2.0 HDI 138 a zjistenou chybu P0238 senzor A, mel by to byt nejaky senzor tlaku, nevi tu nekdo kde se na me motorizaci asi nachazi?
- Havlicek.Lukas
- Kontaktovat uživatele:
Re: Chyba P0238
bejvávalo: C4 1.6 HDi 66kw > C4 1.4i > Felicia 1.3 GLXi > Saxo 1.0i > Saxo 1.4i > Evasion 2.0i > C4 1.6 HDi 80kW FAP
současnost: ___________
současnost: ___________
Re: Chyba P0238
Mi to prvně dělalo jen u studeného teď uz i teplého..
Jak jsi to vyřešil.???? Ten snímač tlaku jsem dal nový. Auto tqhne super. Vse se chová normalne ale jak prekrocim 90 spadne. Sice jedu dal ale chyba sviti.
Dal jsem volnobeh a 3000ot a hodnota pozadovane a skutecne byla skoro idealni. V barech stejná.
Ale prostě pri jízdě to pada.
Každopádně uz nevím co dělat.
Co je blbe.. pise ze mam 100 procent sazi zaplneni. Zaroven pise ze je ucpany z 0 procent, a nema zavadu . Prostě.nesmysly a nejde to nijak změnit.
Jak jsi to vyřešil.???? Ten snímač tlaku jsem dal nový. Auto tqhne super. Vse se chová normalne ale jak prekrocim 90 spadne. Sice jedu dal ale chyba sviti.
Dal jsem volnobeh a 3000ot a hodnota pozadovane a skutecne byla skoro idealni. V barech stejná.
Ale prostě pri jízdě to pada.
Každopádně uz nevím co dělat.
Co je blbe.. pise ze mam 100 procent sazi zaplneni. Zaroven pise ze je ucpany z 0 procent, a nema zavadu . Prostě.nesmysly a nejde to nijak změnit.
*************************************************************************************
Citroen C4 GRAND PICASSO EXCLUSIVE, 11/2008, 2.0 HDI, chiptuning
Citroen C4 GRAND PICASSO EXCLUSIVE, 11/2008, 2.0 HDI, chiptuning