Fórum Citroeny.cz • Zobrazit téma - Handsfree-Není pokrytí i když telefon signál má
Právě je pát 22. lis 2024 14:14:01

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: pon 27. črc 2020 15:04:45 

Zdravím všechny, mám problém, že když připojím telefon k autu (BT handsfree) tak mi po chvilce začne auto tvrdit, že telefon nemá signál (O2-CZ) i když telefon samotný signál má. Auto pak odmítá vytáčet hlasově hovory. Nové párování jsem zkoušel. Jde o kombinaci C4 GP 2017 + BlackBerry Key2 (dual Sim verze). Nevíte, jestli třeba nevyjela nějaká aktualizace, která by se nahrávala přes diagnostiku? To mi navrhli v Citroenu a příští týden tam jedu. Setkal se s tím někdo?
Díky

PříspěvekNapsal: pon 27. črc 2020 19:59:50 

hluposť, aktualizuje sa to cez usb.

PříspěvekNapsal: pon 27. črc 2020 22:21:24 

Co se týče SW, tak mám toto Obrázek
a připojený telefon, který má plný signál, se po chvilce tváří takto Obrázek
Popravdě moc nevím, co s tím

PříspěvekNapsal: pon 27. črc 2020 22:30:56 

Iny telefon si skusal?

PříspěvekNapsal: pon 27. črc 2020 22:43:52 

To je právě zajímavý, mám ještě BlackBerry PRIV a s tím to nezlobí, myslel jsem, že je to teda jasně telefonem...Ale ve služební Škodovce mi to nezlobí ani s Key2..což mě zaráží

PříspěvekNapsal: úte 28. črc 2020 9:55:22 

bude to spis problem KEY2; nejaka nekompatibilita BT protokolu... zkusil bych nastavit primo na telefonu jednak neprenaseni melodie do BT zarizeni, druhak zkusit vypnout jakykoliv jiny protokol, nez HF (neprenaset zkusebne hudbu (A2DP))... nejaky nastaveni k BT je pak taky pod "vyvojarskyma moznostma"

PříspěvekNapsal: úte 28. črc 2020 11:09:09 

Já mám BB Keyone a beru si C4GP v rámci krátkodobého 10měsíčního leasingu už několik let za sebou. Tento týden vracím auto z loňska, na kterém mi poprvé BT nefunguje. Spáruje se, propojí, ale propojení za chvilku ztratí. připojím znovu, telefonuju a i během hovoru se BT odpojí a hovor probíhá jen v telefonu. Na všech předchozích C4GP jsem ten problém nikdy neměl a vzhledem k tomu, že telefon aktualizace nedostal již nějakou dobu, tak jsem si myslel, že to muselo být nějakou aktualizací systému v autě. Tak jsem zkusil jiný telefon a tam bez problému, takže je možné, že asi nějakou aktualizací si ten BT protokol PSA s BB přestal rozumět a padá to. V pátek bych měl přebírat nové, tak dám vědět, zda je ten problém i tam.

PříspěvekNapsal: pát 31. črc 2020 17:22:28 

Zigac píše:
Já mám BB Keyone a beru si C4GP v rámci krátkodobého 10měsíčního leasingu už několik let za sebou. Tento týden vracím auto z loňska, na kterém mi poprvé BT nefunguje. Spáruje se, propojí, ale propojení za chvilku ztratí. připojím znovu, telefonuju a i během hovoru se BT odpojí a hovor probíhá jen v telefonu. Na všech předchozích C4GP jsem ten problém nikdy neměl a vzhledem k tomu, že telefon aktualizace nedostal již nějakou dobu, tak jsem si myslel, že to muselo být nějakou aktualizací systému v autě. Tak jsem zkusil jiný telefon a tam bez problému, takže je možné, že asi nějakou aktualizací si ten BT protokol PSA s BB přestal rozumět a padá to. V pátek bych měl přebírat nové, tak dám vědět, zda je ten problém i tam.

tak nove auto vyzvednuto, nerozumim jedne veci - vyrobeno ted v cervenci a infotaiment system z kvetna 2019 a mapy v14. Vybaven flashkou s v17 jsem je hned aktualizoval na posledni. System budu jeste muset aktualizovat. Propojeni se podarilo prvni telefonat pres Bt absolutne bez problemu. Po vypnuti motorupro natankovani a zapnuti, jiz stejna chyba jako predtim a hovor BT spojeni se s BB Keyone neudrzelo a jKo u predchoziho padalo do sluchatka, takze nepouzitelne. ach jo

PříspěvekNapsal: pát 31. črc 2020 21:05:55 

Tak já zas zjistil, že když dám SIMku do druhého slotu telefonu, auto už signál neztrácí.. To by sice ukazovalo na problém telefonu, ale proč to ve škodovce teda funguje?

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]