Fórum Citroeny.cz • Zobrazit téma - Problikávání podsvícení ovladačů na volantu.
Právě je pát 01. lis 2024 4:21:28

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: čtv 27. led 2011 10:18:48 

Zdarec, včera se mě stala zajímavá věc. Po celodenním ježdění jsem nechal auto asi hodinu na parkovišti, došel jsem zpět, nastartoval, zapnul světla a začaly mě problikávat všechny symboly osvětlení na volantu, tak i samotné podsvícení ovladačů, dokonce i když otevřu dveře, tak mě pípání o tom že mám klíč v zapalování sekavě pípá. Jde to jakoby v intervalech, podsvícení svítí 3 sekundy, pak blikne a tak pořád dokola. Čím by to mohlo být? Že by nějaká chybka v diagnostice???

PříspěvekNapsal: čtv 27. led 2011 10:47:44 

Neviem,či to má súvis s tvojim problémom, ale mne sa predčasom stalo niečo podobné, odparkoval som auto, ostala v ňom moja manželka, ja som auto mysliac na niečo iné podvedome zamkol diaľkovým ovládaním. Keď som sa vrátil, pretočil kľúčom v zapaľovaní, rozblikali sa mi všetky kontrolky, pípalo to, dokonca začali nekontrolovane stietať stierače, nič sa nedalo vypnúť,ani svetlá,ktoré sa takisto samé zapli(boli v automate). Zostal som v šoku, absolútne som nevedel, čo robiť,nič sa nedialo,ani keď som vytiahol kľúč zo zapaľovania, farebná hudba pokračovala. Mne však ani nedovolilo naštartovať motor! Po niekoľkých minútach skúšania som prišiel(zrejme) na riešenie- otvoril a zatvoril som dvere na strane manželky, ktorá zrejme po zamknutí auta otvorila svoje dvere a to potom pri pokuse o naštartovanie auta spustilo nejaký ochranný mód. Neviem, či to má súvis s tvojim problémom, ale možno sa to niekomu stane v budúcnosti, tak aspoň bude vedieť, čo a ako.

PříspěvekNapsal: pát 28. led 2011 11:51:07 

jany píše:
Neviem,či to má súvis s tvojim problémom, ale mne sa predčasom stalo niečo podobné, odparkoval som auto, ostala v ňom moja manželka, ja som auto mysliac na niečo iné podvedome zamkol diaľkovým ovládaním. Keď som sa vrátil, pretočil kľúčom v zapaľovaní, rozblikali sa mi všetky kontrolky, pípalo to, dokonca začali nekontrolovane stietať stierače, nič sa nedalo vypnúť,ani svetlá,ktoré sa takisto samé zapli(boli v automate). Zostal som v šoku, absolútne som nevedel, čo robiť,nič sa nedialo,ani keď som vytiahol kľúč zo zapaľovania, farebná hudba pokračovala. Mne však ani nedovolilo naštartovať motor! Po niekoľkých minútach skúšania som prišiel(zrejme) na riešenie- otvoril a zatvoril som dvere na strane manželky, ktorá zrejme po zamknutí auta otvorila svoje dvere a to potom pri pokuse o naštartovanie auta spustilo nejaký ochranný mód. Neviem, či to má súvis s tvojim problémom, ale možno sa to niekomu stane v budúcnosti, tak aspoň bude vedieť, čo a ako.

To je taky zajímavý problém :) , zkoušel jsem zavírat otevírat všechny dveře a nic, tak jsem na 10 minut odpojil baterku aby nešlo napájení do BSI a světe div se ono se to opravilo, takže je po problému.

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]