Fórum Citroeny.cz • Zobrazit téma - Zloději, krádež, čórka
Právě je sob 23. lis 2024 0:52:25

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Zloději, krádež, čórka
PříspěvekNapsal: čtv 01. bře 2012 16:49:38 

Zdravím všechny aktivní a přítomné

Dávám svůj dotaz do tohoto vlákna protože se týká Picassa. Je to cca měsíc a půl co jsem přišel k autu
a auto odemčeno. Nic zlého netuše jsem popojel pár metrů k pumpě že natankuji. Když strkám pistol
do hrdla nádrže koukám že mi někdo vyloup zámek ve dveřích spolujezdce. Takže jsem pochopil, že to nebyla
skleróza kdo nezavřela dveře, ale zloděj, Tak jsem se otočil a jel jsem k PACHům. Předtím jsem zjistil, že se téměř
nic neztratilo. U cajtů říkali, že je to normálka a že dost dlouho nenabírali žádný případ z místa kde jsem parkoval.
No tento víkend jedu na Prahu 4 tam zastavím a vidím zlaté Picasso. Vystupuji koukám, že řidič po mne čučí
a oslovuje mne se slovy " Vám taky vykradli auto ?" Měl vypáčený zámek u řidiče. Ptám se ho co se Vám ztratilo ?
Odpověď: nic. Moje otázka do fóra, nevíte co to je za novou hru zlodějů vylupovat Picassům zámky ? Stalo se Vám
to někomu ? Mně se to stalo na praze 5 a potkal jsem stejně postiženého na Praze 4. Až časem zjistíte že nic neztratilo
nemusí být tak úplně pravda. Zmizly mi klíče od bytu, všechny lístky od tankování a zelená karta pojištění. A teď ta pointa
na zelené kartě máte detailní adresu majitele vozu. Takže pozor na to. Nicméně jsem vše podchytil včas a zámky doma
vyměnil. Ale pořád tomu nemůžu přijít na kloub co to mělo znamenat. Díky všem za názory a zkušenosti. Hodně dlouho
jsem tu nebyl byť od 2001 jezdím furt stejné Picasso.
Teď malinko zazlobilo po té co polevily mrazy. Normálně jsem ho nemohl natočit. Kamarád co se mi o auto celou dobu
stará, poradil věc kterou jsem udělal až jako poslední. Snažil jsem se najít podávací čerpadlo a po té co jsem odstrojil
vnitřek a zjistil že pod sedačkou vzadu není jsem použil radu kamaráda. "Vem velkej klacek a parkrát bouchni ze spodu
do nádrže" Přišlo mi to jako kokotina ale Pacasso čaplo. Tak to jen tak pro zasmání.
Asi budu brzo potřebovat nové čerpadlo :-)

Zdravím Vás Stribrnak

Předmět příspěvku: Re: Zloději, krádež, čórka
PříspěvekNapsal: pát 02. bře 2012 21:43:35 

nazdarek chlapi abych taky pridal trochou do mlyna me pro zmenu ukradly katalizator vcera cista prace nikdo nic nevidel a neslisel

PříspěvekNapsal: sob 03. bře 2012 11:18:47 

Tak to se mi stalo vic jak pred rokem, presne jak pises cista prace nikdo nic nevidel. Tenkrat to byla novinka
tak i cajti na to koukali jak z jara. Metro Hurka Praha Stodulky. Snazil jsem se iniciovat v mediich, ale zrejme nic
nepomohlo a Safina Vestec stale vykupuje za 1000,- Kc kilo. Ach jo...

Stribrnak

PříspěvekNapsal: úte 06. bře 2012 20:28:57 

jeste jen pro zajimavost potrebuju ten kat.na technickou nebo me vyrazi

PříspěvekNapsal: stř 07. bře 2012 10:48:01 

Asi nepotrebujes. Ja jsem po ty corce koupil nejakou univerzalni druhovyrobu, aby to tolik nebolelo
a cca po pul roce se vevnitr ta vlozka urvala a delalo to za jizdy strasnej bengal. Tak to znamej vymlatil.
Nasledne jsem byl na technicky a OK. Ale je fakt ze tam jezdi ten clovek co se mi o auto stara a ma to tam
nejak osefovany protoze tam vozi mraky aut.

Ahoj Stribrnak

PříspěvekNapsal: pon 23. črc 2012 20:07:50 

Katalizátor potřebuješ na emise, které jsou součástí STK, kradený zámek u spolujezdce může znamenat chystanou krádež celého vozu, čorkaři si podle zámku udělaj kopii klíče, aspoň tak to bývalo u aut se zámkem na kufru, nakodovat imobilizer do nového klíče není pro profiky žádný větší problém, sice je to drahá záležitost, ale doporučuji výměnu klíče v autorizovaném servisu. To je můj názor...

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]