Fórum Citroeny.cz • Zobrazit téma - Autorádio




Právě je ned 18. lis 2018 6:39:55

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Autorádio
PříspěvekNapsal: čtv 24. lis 2016 22:54:19 
Offline

Registrován: čtv 24. lis 2016 21:54:31
Příspěvky: 4
Bydliště: Ústí nad Labem
Zdravím
Koupil jsem na inzerát originální autorádio a po zapojení do auta není slyšet zvuk.Prý se musí přes diagnostiku zadat vin.Poradí mi někdo jak na to?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Autorádio
PříspěvekNapsal: pát 25. lis 2016 21:48:00 
Offline

Registrován: sob 17. říj 2009 19:26:05
Příspěvky: 139
Zdravím,
máš kartičku s kodem k autu?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Autorádio
PříspěvekNapsal: sob 26. lis 2016 0:25:12 
Offline

Registrován: čtv 06. led 2011 19:21:54
Příspěvky: 82
Kartička s kódem není potřeba. Stačí někoho s Lexií,nebo Diagboxem. Připojit rádio do auta,a pak diagnostikou se zadá dojeho paměti VINko auta.

_________________
Dříve: Xsara Break 1,9TD r.v. 1998 ,nyní Xsara Picasso 2,0HDi r.v.2001

www.xsara.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Autorádio
PříspěvekNapsal: pon 28. lis 2016 10:10:21 
Offline

Registrován: čtv 24. lis 2016 21:54:31
Příspěvky: 4
Bydliště: Ústí nad Labem
Diky za radu.Ještě,nemá někdo poblíž Ústí n.L.diagnostiku? mam jen VAG,nebo budu muset koupit asi lexii


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Autorádio
PříspěvekNapsal: čtv 08. pro 2016 15:52:17 
Offline

Registrován: sob 17. říj 2009 19:26:05
Příspěvky: 139
Cvrček píše:
Kartička s kódem není potřeba. Stačí někoho s Lexií,nebo Diagboxem. Připojit rádio do auta,a pak diagnostikou se zadá dojeho paměti VINko auta.


Zdravím,
Teorie je pěkná věc, ale žádám o uvedeni návodu. Lexiií mám, ale tato možnost bez kódu není možná. Tedy já ten postup bez kódu neznám.
Jsem připraven se něco nového naučit.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Autorádio
PříspěvekNapsal: čtv 08. pro 2016 20:18:41 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob 17. říj 2009 16:11:08
Příspěvky: 6536
Bydliště: Kolín
Jaký kód to po tobě chce ?? 4 nebo 5 mistny ??
Pokud 5 mistny skus zadat 03114

_________________
bejvávalo: C4 1.4i > Felicia 1.3 GLXi > Saxo 1.0i > Saxo 1.4i

současnost: Velké auto pro velké kluky (vlastně teď už holky :-) )


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Autorádio
PříspěvekNapsal: pát 09. pro 2016 23:07:23 
Offline

Registrován: čtv 06. led 2011 19:21:54
Příspěvky: 82
To Picasso: Až dneska mě napadl jeden detajl. Mám Diagbox 7.xx . A díky tomu ta lexie pod ním možná funguje trochu jinak,než pokud máš jen lexii. Mě osobně nedávno rádio začalo zlobit,takže jsem koupil jiné a před dvěma týdny ho měnil. Udělal jsem jen celkový test,pak otevřel paměť rádia,změnil VIN a uložil. Toť opravdu celé.

_________________
Dříve: Xsara Break 1,9TD r.v. 1998 ,nyní Xsara Picasso 2,0HDi r.v.2001

www.xsara.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Autorádio
PříspěvekNapsal: stř 12. dub 2017 22:34:58 
Offline

Registrován: čtv 24. lis 2016 21:54:31
Příspěvky: 4
Bydliště: Ústí nad Labem
Tak dnes jsem se konečně s lexií připojil k rádiu,zadal VIN a stále nic,jen už nepípá,hraje potichu .Nevim kde je chyba.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz