Fórum Citroeny.cz • Zobrazit téma - posuvna vsechna zadni sedadla ?
Právě je úte 26. lis 2024 22:23:54

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 17 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: posuvna vsechna zadni sedadla ?
PříspěvekNapsal: pon 22. srp 2011 21:04:29 

citace smazana > porusovani pravidel fora
To protože jezdíš pouze vepředu :D :D . Já osobně mladému posouvám prostřední sedadlo dopředu, aby si mohl při spánku opřít hlavu a jeho boční, aby se dalo pořádně sklopit opěradlo na spánek, ale jinak je pravda, že je lepší si je pro případ potřeby sklopit.

Předmět příspěvku: Re: posuvna vsechna zadni sedadla ?
PříspěvekNapsal: stř 24. srp 2011 16:42:29 

to jo, nastesti pojizdeci prostredni frantici nechali i u SX verzi

rozdil mezi Scenicem 1 a Xsarou Picasso je v tom
ze u scenica mas standardne sedacky na kolejnicich a jsou zasunuty dozadu, abys je sklopil tak si je musis posunout trosku vpred (a tim si uberes misto pro kolena, ale zvetsis kufr)
u picasy mas naopak ty sedacky v zakladni poloze na dorazech tak ze je muzes ihned sklopit, tim mas vetsi kufr autoamticky (onech 550l) ale taky mene mista na kolena
proste trosku jine reseni...
subjektivne bych ale rekl ze posunuti sedacek vpred u scenica zustava vetsi prostor pro kolena nez v picase s plny posunutim vpred... otazka co na to kufr... to jsem nemeril

osobne za nejpovedenejsi MPV auto povazuji Scenica 1B (tedy 2000-2003), kvalita byla dost vysoka, stale byla zachovana moznost hybat vsema sedackama (napr. i prostredni vyhodit a ty dve posunout vice doprostred auta) a design se me libil nejvic, Scenic 2 se me nelibi zadek a na Scenic 3 (tam ten zadek konecne zase vypada normalne) v novem podani jsem zase penezi nedosahl a v bazarech v podstate mirne jety nejsou :( no a na GrandScenica to jsem nemel uz vubec - skoda
Kód:
http://trtsoft.profitux.cz/scenicgs3/gs3.htm

takze zustala ta picasa z vyprodeje ve verzi SX

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 17 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]