C4 C41 problém s kľúčom, alarm

Odpovědět
Quintes

C4 C41 problém s kľúčom, alarm

Příspěvek od Quintes »

Pozdravujem. Vymenil som svoj cactus za jazdenku C4, 2022, 1.5 diesel (VIN: VR7BBYHZBNE026796) v celkom vysokej výbave, s ťažným, strešným oknom, najazdené cca50tis km dlhé trasy. Problémy, ktoré riešim, sú v ele. Bezkľúčové štartovanie nejde ako by malo. Mám aktivovaný komfort režim, čiže ak odídem od auta, zamkne, ak prídem, odomkne, no cca 2 týždne dozadu prídem k autu a nič, musel som vytiahnúť kľúč a odomknúť manuálne, ako sa píše v príručke. Takto som fungoval asi tak týždeň, komfort režim som vypol, šiel som na klasiku zamknúť odomknúť auto cez diaľkové ovládanie, no po otvorení auta a dverí sa zapol alarm, ktorý prestal až po naštartovaní auta. Mal som už termín v citroene na ročný servis, moje podozrenie bolo na slabú hlavnú batériu v aute, predpokladom bolo že auto asi dlho stálo na predaj. Jediné, čo urobili, dali batériu na nabíjačku. Aj to som im povedal že môže byť problém v batérii. Problémy som si všimol už skôr, keď som videl, že displej po nastúpení do auta po sekunde zhasol. Predtým svietil dlhšie. Vymenil som batériu v kľuči, skúšal som inicializovať kľúč podľa návodu, no nejak to proste nešlo. Použil som náhradný kľúč, to isté. A momentálne mi po naštartovaní auta vypíše na displeji, že nebol rozpoznaný kľúč.. Alarm v aute nedokážem nijak vypnúť cez hlavné tlačidlo. Už neviem čo viac urobiť. Citroen sa k tomu stavia nejak vágne, auto je v záruke. Budem vďačný za postrehy.
Odpovědět

Zpět na „Citroën C4 III.generace a C4 X od rv. 2020“