Kabinovy ventilator - necistoty

Peugeot Rifter, Opel Combo, Fiat Dublo, Toyota ProAce City.

Moderátor: h1po

Odpovědět
execom99

Kabinovy ventilator - necistoty

Příspěvek od execom99 »

zdravim, uz druhy krat mam na berlingu (r.v. 2020) problem, ze do interieroveho ventilatora sa mi dostal suchy list zo stromu :)

Prvy krat mi to opravili v citroen servise, technik si to fotil, aby som mu veril, nikto nechapal ako sa tam mohol cez pelovy filter dostat. Nebolo to v zaruke ...

A prisla jesen - a zase tam daky list je - lebo ventilator vydava ten isty zvuk. Nestretli ste sa prosim s tym? Existuje nejaky servisny navod ako rozobrat pristrojovku aby som sa dostal na ventilator a vycistil ho?

vdaka
HonzaC

Re: Kabinovy ventilator - necistoty

Příspěvek od HonzaC »

Prosim te, co je to interierovy ventilator? Jestli myslis hlavni ventilator, tj. ten co je v palubni desce, tak ten je pred filtrem. Pak v interieru byvaji dalsi ventilatory zpravidla pro druhou radu sedadel, ktery vzduch nasaty pres hlavni ventilator posilaji dal.

Ale jestli jsi mel listi v tom ventilatoru v palubni desce, tak se to dotalo listi do nasavaciho otvoru nekde pod celnim sklem, zpravidla pod listou pod oknem nebo propadlo okolo der pro sterace.
C4 Grand Picasso, r. 2017, 2,0BlueHDi 16V 110kw, Selection, 6st manuál ;)
Peugeot 308, r. 2010, 1,6HDI 8V 82kw, 6st manuál ;)
C4 Grand Picasso, r. 2008, 1,6HDI 16V 80kw, Exclusive, 5st manuál ;)
execom99

Re: Kabinovy ventilator - necistoty

Příspěvek od execom99 »

prepac ano, presne ten v palubnej doske. Som myslel ze on je za filtrom ... ako sa to da vycistit prosim?
Da sa cez pelovy to nejak vysat / prefuknut? Alebo treba demontovat priehradku spolujazdca a tam niekde je?
dakujem
Odpovědět

Zpět na „Citroën Berlingo III.generace od. rv. 2018“