Fórum Citroeny.cz • Zobrazit téma - Diagnostika - /programy/ - zkušenosti,tipy.




Právě je ned 21. říj 2018 0:36:56

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 9 ] 
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: pon 01. kvě 2017 11:31:13 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob 02. říj 2010 20:32:08
Příspěvky: 1142
Nazdárek,
měl jsem teď možnost známému naistalovat,aktivovat a tak vše kolem Diagnostiku do kompu.Jedná se o WOW a Delphi - vše čína,chodí to na jednom VCI modulu který se naprogramuje na oba dva programy,jako bonus má i Truck od Delphi ,,,co všechno ta čína nedokáže,,,
Proč to píšu ;) páč jsem zjistil že u verze Delphi - CAR 2014.R3 je sice volba na naše ročníky Picassa ale jenom základní info - čtení závad,mazání a online přenos určitých hodnot za provozu,nic víc s tím nejde dělat.Co jsou tam ikonky na jiné nastavení tak jsou zašedlé a nemají patřičné připojení k jednotkám u nás v autě.Budu zkoušet i verzi CAR 2015.R1 a tak jsem zvědav pokud se vše ostatní otevře.Už je i verze CAR 2015.R3 :shock:
Program WOW - V5.00.8 R2 je na tom stejně,taktéž jsou polička zašedlá a i návody s obrázkama chybí.U modelů do 2013 jsou krásně popsané návody kde jak šáhnout a co je pravděpodobnou příčinou poruchy atd. V tom to je wow výhoda už k vuli oné databázi ukonů. ;) Je to verze z roku 2013-14 a na naše autí tam není plná databáze.
Jinak na auta pod 2014 fungujou oba dva v pohodě a dá se na nich dělat mnoho ukonů.

Nám ,,,těm co se chcou sem tam diag podívat,,, zatim nezbývá než buď Čína - Diagbox pro Citroen ,,,zde bych se chtěl zeptat kdo z vás ji máte a jakou poslední verzi,,,a nebo bejt odkázán ,,,prozatím,,, na origo servis. :(

_________________
Tesla X P100D AWD Černá Perleť ... služebka.
Citroen C4 Grand Picasso 2014 Technospace 2-BlueHDi 150 EAT6 Šedá Shark 5.8l/100Km
Citroen C4 Grand Picasso 2008 1,6 HDI 110k BMP6 - Červená Lucifer-prodan
Ford Mondeo Turnier Combi 2003 2L-Duratorq-prodan.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon 08. kvě 2017 17:53:01 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob 02. říj 2010 20:32:08
Příspěvky: 1142
...tak zkoušena diagnostika od ,,,MutiDiag-Office, verze 2014 - Pack 32.11 a taktéž podpora Picassa 2013 a víše je jenom základní,na model pod 2013 to je ale už jiné kafe-dá se tam nastavit uplně vše...
Je tu třeba někdo kdo má Čínu ,,, Diagbox ,,, a jakou verzi popř.zkušenost se spojením modelů od 2013. ;)

_________________
Tesla X P100D AWD Černá Perleť ... služebka.
Citroen C4 Grand Picasso 2014 Technospace 2-BlueHDi 150 EAT6 Šedá Shark 5.8l/100Km
Citroen C4 Grand Picasso 2008 1,6 HDI 110k BMP6 - Červená Lucifer-prodan
Ford Mondeo Turnier Combi 2003 2L-Duratorq-prodan.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pát 01. pro 2017 17:36:43 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: stř 27. zář 2017 10:13:42
Příspěvky: 236
ahoj, nemate sim nekdo zkusenosti s diagboxem (ci jinou variantou)? jak se realne zachova servis, pokud dokaze zjistit / zjisti upravy na aute v tovarni zaruce? jde pomoci DB zmenit vychozi obrazovku po nastartovani auta, nastavit jednoblik misto trojbliku? jake jsou dalsi uzitecne vychytavky, co se daji nastavit? diky, kuba

_________________
C4GP technospace bHDi 88 EAT6


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pát 01. pro 2017 17:54:52 
Offline

Registrován: stř 26. črc 2017 0:53:00
Příspěvky: 183
Mam najnovsi diagbox, moja 2017 na tom nejde. 2014 uplne v pohode.

_________________
Citroen C4GP, 03/2017, 1,6 HDI 120 AT6


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pát 01. pro 2017 17:59:22 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob 17. říj 2009 16:11:08
Příspěvky: 6513
Bydliště: Kolín
pokud to je delane diagboxem nejedna se o neautorizovany zasah ale beznou konfiguraci
jak technik muze vedet co si uzivatel pral nastavit?

a trojblik deaktivovat nejde
nejdriv vsichni breceli ze ho chcou a kdyz ho zacali delat tak ho zase vsichnio chcou odstranit

_________________
bejvávalo: C4 1.4i > Felicia 1.3 GLXi > Saxo 1.0i > Saxo 1.4i

současnost: Velké auto pro velké kluky (vlastně teď už holky :-) )


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pát 01. pro 2017 19:12:57 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: stř 27. zář 2017 10:13:42
Příspěvky: 236
ja trojblik nikdy nechtel ;-) citroni technik mi tvrdil, ze je zasah poznat, pac se kazdy prihlaseni nekam zapisuje (v aute), ale vim prd... VAG nic takovyho nedelal a nikdo nic nepoznal, dokud nehledal konkretni nastaveni... predpoklad je, pokud by si clovek DB koupil, ze se ty veci jako S&S pred navstevou servisu zase vrati na default hodnotu

Citace:
...2017 na tom nejde...


cili by se dalo rict, ze ty s ConnectNavem na tom nepujdou, nebo je to este slozitejsi?

diky

_________________
C4GP technospace bHDi 88 EAT6


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pát 01. pro 2017 21:38:50 
Offline

Registrován: stř 26. črc 2017 0:53:00
Příspěvky: 183
Mne to pozna len RJ automatickej prevodovky. Nic ine.

_________________
Citroen C4GP, 03/2017, 1,6 HDI 120 AT6


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: sob 02. pro 2017 11:29:39 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: stř 27. zář 2017 10:13:42
Příspěvky: 236
a co se da nastavit na EAT6? zkousel nekdo i klasicky ELM BT OBD a napriklad Torque Pro? diky

_________________
C4GP technospace bHDi 88 EAT6


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pát 12. led 2018 22:09:05 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob 02. říj 2010 20:32:08
Příspěvky: 1142
...Torgue Pro ,take nefunuje jak ma...skoro vubec.Budu mit zapujcenou MultiDiag-Acttia 2018 offiko verze od znameho ze servisu a tak jse zvedav co na mem auti vse pujde pripojit.

_________________
Tesla X P100D AWD Černá Perleť ... služebka.
Citroen C4 Grand Picasso 2014 Technospace 2-BlueHDi 150 EAT6 Šedá Shark 5.8l/100Km
Citroen C4 Grand Picasso 2008 1,6 HDI 110k BMP6 - Červená Lucifer-prodan
Ford Mondeo Turnier Combi 2003 2L-Duratorq-prodan.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 9 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz