Fórum Citroeny.cz • Zobrazit téma - Navigacia RT3 G2, RT4, RT5




Právě je úte 11. pro 2018 10:15:21

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 60 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Navigacia RT3 G2, RT4, RT5
PříspěvekNapsal: ned 22. kvě 2016 7:52:18 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob 17. říj 2009 16:11:08
Příspěvky: 6558
Bydliště: Kolín
central europe

_________________
bejvávalo: C4 1.4i > Felicia 1.3 GLXi > Saxo 1.0i > Saxo 1.4i

současnost: Velké auto pro velké kluky (vlastně teď už holky :-) )


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Navigacia RT3 G2, RT4, RT5
PříspěvekNapsal: ned 22. kvě 2016 21:10:13 
Offline

Registrován: sob 15. říj 2011 14:24:36
Příspěvky: 7
Díky, zadařilo se. :D

_________________
C4 Picasso 1,6HDi r.v.2009
Xantia 1,9 SD r.v.1997


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Navigacia RT3 G2, RT4, RT5
PříspěvekNapsal: úte 11. říj 2016 14:21:15 
Offline

Registrován: úte 21. úno 2012 18:49:26
Příspěvky: 10
Ano, doporucujem aktualizovat najskor softver, potom mapu. Bud vypalit na cd, alebo z usb.

_________________
C5 Exclusive 2.0HDi 2009


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Navigacia RT3 G2, RT4, RT5
PříspěvekNapsal: pon 07. lis 2016 21:44:28 
Offline

Registrován: ned 18. říj 2009 13:21:30
Příspěvky: 8
Sháním rádio RT4 (4 antény zezadu). Nevíte někdo o něčem? Díky...


Přílohy:
727451IMG0013redimensionner.jpg
727451IMG0013redimensionner.jpg [ 67.94 KiB | Zobrazeno 5098 krát ]
RT34.jpg [25.04 KiB]
Zatím nestaženo
RT43.jpg
RT43.jpg [ 30.14 KiB | Zobrazeno 5098 krát ]

_________________
XM V6 LPG + Xantia 1,8i LPG + C5 ´07 1,6HDI RT4
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Navigacia RT3 G2, RT4, RT5
PříspěvekNapsal: sob 30. pro 2017 12:42:31 
Offline

Registrován: sob 25. lis 2017 21:44:06
Příspěvky: 9
Caute,
Nahodou vlastni nekdo original software pro RT4 verzi 8,20?
Bylo mi receno ze stahovat z netu je docela risk.

Odeslo mi radio, sehnal jsem jiny a zjistil jsem ze tam je verze 7,11 a mapy z roku 08
Diky - klidne i zaplatim


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Navigacia RT3 G2, RT4, RT5
PříspěvekNapsal: sob 30. pro 2017 13:06:50 
Offline

Registrován: úte 21. úno 2012 18:49:26
Příspěvky: 10
Ahoj, mam verziu RT4/RT5 sw.8.31 a mapy "NaviDrive / WIPCom /HERE (RT4 / 5) Europe 2016-2017 1ed".

_________________
C5 Exclusive 2.0HDi 2009


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Navigacia RT3 G2, RT4, RT5
PříspěvekNapsal: sob 30. pro 2017 13:09:33 
Offline

Registrován: sob 25. lis 2017 21:44:06
Příspěvky: 9
Na 8.31 pry neni cestina. To mas origo ?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Navigacia RT3 G2, RT4, RT5
PříspěvekNapsal: sob 30. pro 2017 14:14:57 
Offline

Registrován: úte 21. úno 2012 18:49:26
Příspěvky: 10
Je to orig., cestina tam nie je, ale upravoval som do toho slovencinu, tu treba nasledne dohrat. V 08.20 je original cestina?

_________________
C5 Exclusive 2.0HDi 2009


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Navigacia RT3 G2, RT4, RT5
PříspěvekNapsal: sob 30. pro 2017 14:22:55 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 18. říj 2009 11:17:48
Příspěvky: 1092
Bydliště: Velké Hamry
V žádný verzi není originál čeština, ani slovenčina. Každá je vytvořená dodatečně a ne každá je úplně povedená.

_________________
C5 II Break Exclusive 2.2HDi 128kW / Biturbo / navi / 2007 / Neskutečně pohodlná kára...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Navigacia RT3 G2, RT4, RT5
PříspěvekNapsal: pon 01. led 2018 16:38:11 
Offline

Registrován: sob 25. lis 2017 21:44:06
Příspěvky: 9
Je nějaké riziko stánout verzi SW nekde na webu, vypálit a nainstalovat ? jestli to třeba potom nespadne nebo zda pozná rádio že je tam stažená verze a pak se třeba sekne ? to samé instalace map i CZ, nebo si zaplatit a od někoho kdo má vše origo to nainstaluje (kromě CZ) - ta v origu neexistuje


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Navigacia RT3 G2, RT4, RT5
PříspěvekNapsal: pon 01. led 2018 16:42:53 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob 17. říj 2009 16:11:08
Příspěvky: 6558
Bydliště: Kolín
tak original aktualizaci ma jen v citroenu za X tisic
vse co je zdarma nebo od nekoho je "upravena" verze

_________________
bejvávalo: C4 1.4i > Felicia 1.3 GLXi > Saxo 1.0i > Saxo 1.4i

současnost: Velké auto pro velké kluky (vlastně teď už holky :-) )


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Navigacia RT3 G2, RT4, RT5
PříspěvekNapsal: pon 01. led 2018 23:13:26 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 18. říj 2009 11:17:48
Příspěvky: 1092
Bydliště: Velké Hamry
James01 píše:
Je nějaké riziko stánout verzi SW nekde na webu, vypálit a nainstalovat ? jestli to třeba potom nespadne nebo zda pozná rádio že je tam stažená verze a pak se třeba sekne ? to samé instalace map i CZ, nebo si zaplatit a od někoho kdo má vše origo to nainstaluje (kromě CZ) - ta v origu neexistuje

Je to riziko. Hlavně pokud nemáš ten SW ověřený a vyzkoušený. Další riziko je při samotným nahrávání - vadný CD, bliknutí napájení, špinavá optika v mechanice ... To vše může umrtvit jednotku, někdy i neopravitelně. Je lepší si to nechat udělat od někoho, kdo se tím zabývá, i když to bude něco stát. On na sebe za ty peníze bere to riziko.
Mapy nejsou riskantní, maximálně nepojedou, ale nahrávat je můžeš klidně sám.

_________________
C5 II Break Exclusive 2.2HDi 128kW / Biturbo / navi / 2007 / Neskutečně pohodlná kára...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Navigacia RT3 G2, RT4, RT5
PříspěvekNapsal: úte 02. led 2018 6:22:42 
Offline

Registrován: sob 25. lis 2017 21:44:06
Příspěvky: 9
Zadna sranda se stazenym SW. Stalo se mi jedna vec na predeslym RT4. Mel jsem verzi 8.11, tal nejak jsem se stoural a zjistil jsem ze existuje verze 8.31 a tak jsem ji zacal po netu schanet a sehnal jsem ji i s upravenou CZ. Stahuju, vypaluju na nej nizsi rychlost. Nahral - motor bezel, zadna chyba, rest, hotovo. Cz to samy. Po nacteni jsem zjistil ze v cz je to hatla patla hnus a rikal jsem si jak zpet. Nejde vlozit jen tak cd s nizsi verzi. Hdd vyndat, smazat a pak to jde. Udelal jsem. Sehnal vypalil vezri 8.11 s Cz na novy Cd, instalace, motor bezi, vse ok ( sw z uloz to, myslim, i mapy 16/17. Par dni to funguje nornalne a pak najednou se radio cca 20s nacitalo (logo citroen bylo videt) pak restart a porad dokola. Rikam OMG co je. Vyndal hdd znovu naformatoval na fat32 dal cz a od ty doby uz nereaguje ani na vysunuti CD .. a zase cyklicky restart........
A tak jsem se ptal zda muze neorigo sw poskodit jednotku. Sehnal jsem jiny radio za 7tis a tak jsem se ptal zda nekdo nevlastni original sw .....
Draha sranda.

Mam za to ze ted aktualne je tam verze 7.10 nebo 7.11 ted nevim presne.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Navigacia RT3 G2, RT4, RT5
PříspěvekNapsal: úte 02. led 2018 15:22:55 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob 17. říj 2009 16:11:08
Příspěvky: 6558
Bydliště: Kolín
to nebude SW ale spatnym HDD - kamosovi to delalo taky pak se mu podarilo tam snad nejak vrznout SSD (nebo SK kartu ?) a je klid

_________________
bejvávalo: C4 1.4i > Felicia 1.3 GLXi > Saxo 1.0i > Saxo 1.4i

současnost: Velké auto pro velké kluky (vlastně teď už holky :-) )


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Navigacia RT3 G2, RT4, RT5
PříspěvekNapsal: úte 02. led 2018 16:19:17 
Offline

Registrován: sob 25. lis 2017 21:44:06
Příspěvky: 9
Spatny HDD ? Po pripojeni k PC normalne nacte a jde na disk jak kopirovat, tak mazat a pres program asi Defrag nebo tak nejak ukazovalo "stav disku" dobry.

A jak je potom mozny ze nejde ani tlacitkem na panelu radia vysunout disk? To bude asi spatnym HDD


Naposledy upravil James01 dne úte 02. led 2018 16:21:32, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 60 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz