Fórum Citroeny.cz • Zobrazit téma - Navigacia RT3 G2, RT4, RT5




Právě je úte 11. pro 2018 10:12:57

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 60 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Navigacia RT3 G2, RT4, RT5
PříspěvekNapsal: stř 30. kvě 2012 6:44:59 
Offline

Registrován: pon 19. říj 2009 12:37:17
Příspěvky: 127
Bydliště: Olomouc
kecat muze a nemusi..FW RT4/5 je na DVD mechaniku a volby s tim spojene nechystany nicmene v evropskem aute jsem to jeste nevidel ..pry to bylo urceno pro japonsky trh,pry...;)

_________________
http://car-navi.autodiagnostika.info


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Navigacia RT3 G2, RT4, RT5
PříspěvekNapsal: ned 10. čer 2012 12:08:30 
Offline

Registrován: sob 15. říj 2011 14:24:36
Příspěvky: 7
mirrra píše:
manuál najdeš na stránkách prodejce, třeba http://www.citroen-bartunek.cz/data/articles/down_668.pdf, link na mapy je http://share-rapid.com/stahuj/q26130j7?dealer_id=70052 a http://share-rapid.com/stahuj/g352a131?dealer_id=70052 :-) mám třeba i češtinu a nový soft pro palubní pc

ahoj, ty máš češtinu pro RT5? Mám sw 8.11 , nemohl by ses o ní prosím podělit? Už jsem zkoušel pár verzí, ale zatím se mi nedaří tam CZ dostat.

_________________
C4 Picasso 1,6HDi r.v.2009
Xantia 1,9 SD r.v.1997


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Navigacia RT3 G2, RT4, RT5
PříspěvekNapsal: ned 02. pro 2012 10:54:24 
Offline

Registrován: pon 06. zář 2010 20:15:30
Příspěvky: 29
Bydliště: Prostějov
Ano jak píše Lukáš Havlíček mám RT3 s CD měničem a k tomu DVD přehrávač ZE050DVD připojený přes cinche, pokud jste mysleli DVD vestavěný rovnou v rádiu tak se omlouvám za chybičku a nepochopení

_________________
Citroen C5 II 2,0 HDI Break Exlusive 138 PS FAP "Morris"
Citroen C3 1,6 HDI 90 PS FAP " Beruška" maminčino letadlo


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Navigacia RT3 G2, RT4, RT5
PříspěvekNapsal: pon 03. pro 2012 12:54:22 
Offline

Registrován: sob 23. led 2010 10:39:08
Příspěvky: 30
Ahoj, mate nekdo poneti co vsecko umi NAVIGACE PAMĚŤ FLASH "RNEG" mam takovy pocit, ze nic moc. Nema to ani disk, Jdou do toho aspon nove mapy?

_________________
Obrázek

C4 VTS 180


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Navigacia RT3 G2, RT4, RT5
PříspěvekNapsal: úte 04. pro 2012 10:43:26 
Offline

Registrován: pon 19. říj 2009 12:37:17
Příspěvky: 127
Bydliště: Olomouc
Pro RNEG urcite mluvi kvalita zvuku,kvalitni BT,funkcni TMC a samozdrejme cena
pro RT4/5 mluvi vestaveny HDD (i kdyz je to nekdy spis prohra),moznost USB,Lepsi grafika

_________________
http://car-navi.autodiagnostika.info


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Navigacia RT3 G2, RT4, RT5
PříspěvekNapsal: úte 04. pro 2012 10:54:29 
Offline

Registrován: sob 23. led 2010 10:39:08
Příspěvky: 30
Chystam se koupit auto s Navi a prave resim ktera co umi atd. Jeste me prosim nekdo poradte.

Co je TMC? Proc prohra HDD? Umi RNEG prehrat MP3 z SD karty?

Co se divam po inzeratech tak na vetsinu C5 davali navis HDD od roku 2008 do 2010 a od roku 2010 jsou jen ty s SD kartou, nebo je to jen o vybave?

Dekuju

_________________
Obrázek

C4 VTS 180


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Navigacia RT3 G2, RT4, RT5
PříspěvekNapsal: úte 04. pro 2012 11:00:52 
Offline

Registrován: pon 19. říj 2009 12:37:17
Příspěvky: 127
Bydliště: Olomouc
TMC je Traffic Message Chanell neboli dobravni informace online na tve naplanovane trase
SD karta slouzi jako uloziste map,MP si muzes prehrat z CD
RT4 uz se do novych aut nenabizi,jen RT6 coz je stejne v podstate Harman Becker na bazi RNEG nebo RNEG nebo WIPcom D coz je take Harman Becker s lepsi grafikou (panel take ovlada klimu)

_________________
http://car-navi.autodiagnostika.info


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Navigacia RT3 G2, RT4, RT5
PříspěvekNapsal: úte 04. pro 2012 11:57:36 
Offline

Registrován: sob 23. led 2010 10:39:08
Příspěvky: 30
Dik tech RT6 moc neni :-(

_________________
Obrázek

C4 VTS 180


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Navigacia RT3 G2, RT4, RT5
PříspěvekNapsal: úte 04. pro 2012 12:38:46 
Offline

Registrován: pon 19. říj 2009 12:37:17
Příspěvky: 127
Bydliště: Olomouc
ono to taky neni zadna vyhra ;)

_________________
http://car-navi.autodiagnostika.info


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Navigacia RT3 G2, RT4, RT5
PříspěvekNapsal: úte 04. pro 2012 12:56:23 
Offline

Registrován: sob 23. led 2010 10:39:08
Příspěvky: 30
Vis na co si dat konkretne pozor?

_________________
Obrázek

C4 VTS 180


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Navigacia RT3 G2, RT4, RT5
PříspěvekNapsal: ned 20. bře 2016 0:07:29 
Offline

Registrován: úte 21. úno 2012 18:49:26
Příspěvky: 10
Mapy NaviDrive RT4/ RT5 2015-2016 (databaza je z 04-2015) tu.

_________________
C5 Exclusive 2.0HDi 2009


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Navigacia RT3 G2, RT4, RT5
PříspěvekNapsal: úte 22. bře 2016 12:24:24 
Offline

Registrován: sob 23. led 2010 10:39:08
Příspěvky: 30
Diky pane

_________________
Obrázek

C4 VTS 180


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Navigacia RT3 G2, RT4, RT5
PříspěvekNapsal: sob 21. kvě 2016 10:34:08 
Offline

Registrován: sob 15. říj 2011 14:24:36
Příspěvky: 7
Díky za nové mapy. Chtěl bych se zeptat v kterém souboru najdu CZ? Mám radio s HDD RT4, nebo5 (nevím, jak to poznám, viz obr.), SW 8.11- musím před aktualizací map aktualizovat i SW? Půjde aktualizace provést přes vestavěné USB? Předem díky za odpověď.


Přílohy:
2012-08-22 17.03.40~1.jpg
2012-08-22 17.03.40~1.jpg [ 99.57 KiB | Zobrazeno 6394 krát ]

_________________
C4 Picasso 1,6HDi r.v.2009
Xantia 1,9 SD r.v.1997
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Navigacia RT3 G2, RT4, RT5
PříspěvekNapsal: sob 21. kvě 2016 18:47:13 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob 17. říj 2009 16:11:08
Příspěvky: 6558
Bydliště: Kolín
HDD a BT je RT5
cestina jde nahrat pres USB ale msui si mit k dispozici

cestina je na rzne verze SW jen stahnout tu spravnou

_________________
bejvávalo: C4 1.4i > Felicia 1.3 GLXi > Saxo 1.0i > Saxo 1.4i

současnost: Velké auto pro velké kluky (vlastně teď už holky :-) )


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Navigacia RT3 G2, RT4, RT5
PříspěvekNapsal: sob 21. kvě 2016 22:09:50 
Offline

Registrován: sob 15. říj 2011 14:24:36
Příspěvky: 7
Myslel jsem, v kterem ISO souboru v odkazu od Pr0methea ,je mapa CZ - jestli Central Europe, nebo East Europe a jestli předtím musím aktualizovat SW. Omlouvám se za nepřesnou formulaci.
Češtinu už mám nainstalovanou delší dobu. I tak děkuji za snahu.

_________________
C4 Picasso 1,6HDi r.v.2009
Xantia 1,9 SD r.v.1997


Naposledy upravil jip dne ned 22. kvě 2016 9:07:30, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 60 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: sgt a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz