Fórum Citroeny.cz • Zobrazit téma - Navigacia RT3 G2, RT4, RT5




Právě je sob 22. zář 2018 23:41:58

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 60 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Navigacia RT3 G2, RT4, RT5
PříspěvekNapsal: úte 02. led 2018 16:21:27 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob 17. říj 2009 16:11:08
Příspěvky: 6488
Bydliště: Kolín
me to bylo prezentovano takhle - otazka co s tim ankonec bylo - uz 6 let sem ho nevydel

_________________
bejvávalo: C4 1.4i > Felicia 1.3 GLXi > Saxo 1.0i > Saxo 1.4i

současnost: Velké auto pro velké kluky (vlastně teď už holky :-) )


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Navigacia RT3 G2, RT4, RT5
PříspěvekNapsal: úte 02. led 2018 22:32:49 
Offline

Registrován: úte 21. úno 2012 18:49:26
Příspěvky: 10
Ked tam das origo softver, napr. 8.31 tak to musi slapat. Ak to blbne, moze to byt naozaj poskodenym HDD.

_________________
C5 Exclusive 2.0HDi 2009


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Navigacia RT3 G2, RT4, RT5
PříspěvekNapsal: stř 03. led 2018 12:47:05 
Offline

Registrován: sob 25. lis 2017 21:44:06
Příspěvky: 9
Jen ze jen tak nekdo origo sw nema. Udajne je nejlepsi 8.20


Naposledy upravil Havlicek.Lukas dne stř 03. led 2018 16:56:42, celkově upraveno 1
citace > viz pravidla fora


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Navigacia RT3 G2, RT4, RT5
PříspěvekNapsal: stř 03. led 2018 14:21:05 
Offline

Registrován: úte 21. úno 2012 18:49:26
Příspěvky: 10
Ved su z internetu si stiahni origo softver ako .iso obraz disku a napal si ho. Vyhladaj si na googli. Po napaleni budes mat kopiu original disku.

_________________
C5 Exclusive 2.0HDi 2009


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Navigacia RT3 G2, RT4, RT5
PříspěvekNapsal: čtv 04. led 2018 18:14:58 
Offline

Registrován: sob 25. lis 2017 21:44:06
Příspěvky: 9
Je tu někdo osvědčeny, kdo to již stahoval z nějakého konkrétního serveru a funguje do dnes bez problému ?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Navigacia RT3 G2, RT4, RT5
PříspěvekNapsal: sob 06. led 2018 21:22:10 
Offline

Registrován: sob 25. lis 2017 21:44:06
Příspěvky: 9
Caute, nechci zakladat nove vlakno,
Nahodou umi verze SW 7,11 prepinat navigaci do nocniho rezimu? Po stisknuti tlacitka DARK??? Mate mapu (svetlou) kdyz stisnu dark, tak se displej vypne. V predesle rt4 verze 8,11 to umela. Denni mapa se po stisknuti dark prepla do nocniho rezimu a az po tretim stisknuti se displej vypl ( sviti jen horni pruh. Nikde v menu jsem to nenasel, jen nastaveni utlumu podsciceni displeje pro den/noc.
Diky za radu.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Navigacia RT3 G2, RT4, RT5
PříspěvekNapsal: pon 29. led 2018 22:44:32 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: stř 29. čer 2011 14:30:53
Příspěvky: 41
James01 píše:
Je tu někdo osvědčeny, kdo to již stahoval z nějakého konkrétního serveru a funguje do dnes bez problému ?


Dojdi do Citroenu/Peugeotu a objednej si orig.CD se SW 8.31 pro RT4/5 - obj.číslo 9679242580 - cena krásných 132,-Kč :)

_________________
Citroen C5 X7 2,2HDi 125kw


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Navigacia RT3 G2, RT4, RT5
PříspěvekNapsal: úte 30. led 2018 18:37:02 
Offline

Registrován: sob 25. lis 2017 21:44:06
Příspěvky: 9
Dobra cestina je jen na 8,11 a 8,20.
Na 8,31 udajne nic moc


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Navigacia RT3 G2, RT4, RT5
PříspěvekNapsal: stř 31. led 2018 8:58:59 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: stř 29. čer 2011 14:30:53
Příspěvky: 41
Aha tak to nevím, češtinu neřeším těch pár vět v EN se dá zvládnout.

_________________
Citroen C5 X7 2,2HDi 125kw


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Navigacia RT3 G2, RT4, RT5
PříspěvekNapsal: pon 05. úno 2018 9:27:10 
Offline

Registrován: stř 03. bře 2010 16:26:05
Příspěvky: 6
Ahoj,
mam dotaz na pokročilé majitele RT5tek.
Bohužel mi v navi umřel HDD, a to jako úplně a nemám od čeho se odpíchnout (mechanika CD vůbec nečte - ani po vyčištění).
Nenašla by se hodná duše (kdybych si přinesl HDD a malou úplatu), která by mi vytvořila klon svého HDD s SW 8.31?
Popř. nasdílet image HDD z RT5ky?
Uživatelský data auta si nechám nahrát pak v servisu, to problém není.

Díky.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Navigacia RT3 G2, RT4, RT5
PříspěvekNapsal: pon 05. úno 2018 12:54:56 
Offline

Registrován: sob 17. říj 2009 23:44:07
Příspěvky: 147
Zkús kontaktovať užívateľa autodiag na C5 klube (nájdeš tam email), je z Olomouca.
http://www.c5club.cz/profiles/autodiag

_________________
C5 Tourer 2.0 HDi 143k Exclusive Obrázek
Xantia Break 2.0 HDi 66kW Plaisir Obrázek - ponechané bráchovi
C3 1.4i 54kW 2002 Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Navigacia RT3 G2, RT4, RT5
PříspěvekNapsal: sob 07. črc 2018 12:51:07 
Offline

Registrován: čtv 03. čer 2010 12:59:29
Příspěvky: 176
Krásný den. Nějaký super odkaz na RT4 mapove podklady?? Jel jsem před měsícem na Podhajskou a celkem mapy na nic co mám a to mám asi před rokem aktualizovány. Dalnice nove tam vubec nejsou.

Díky za linky Zajímá mne hlavně

CZ,Polsko, Nemecko,Slovensko,Madarsko, Slovinsko a Croatia a Rakušaci.

Díky

_________________
*************************************************************************************
Citroen C4 GRAND PICASSO EXCLUSIVE, 11/2008, 2.0 HDI, chiptuning


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Navigacia RT3 G2, RT4, RT5
PříspěvekNapsal: úte 10. črc 2018 13:33:20 
Offline

Registrován: úte 21. úno 2012 18:49:26
Příspěvky: 10
Posledne mapy na RT4/5 su 2016/2017 Edition z Q4/2015 a mam dojem, ze uz novsie nebudu. Na RT6 su pritom 2018/01 z Q2/17.

_________________
C5 Exclusive 2.0HDi 2009


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Navigacia RT3 G2, RT4, RT5
PříspěvekNapsal: pon 03. zář 2018 18:16:12 
Offline

Registrován: ned 05. srp 2018 18:25:58
Příspěvky: 6
Koupili jsme aktualizaci pro C5 2011 MyWay, z 2010/2011 na 2016-2. Software z CD se normálně nainstaluje, ale aktualizace map z SD karty se nespustí, přitom dle návodu výrobce se má spustit automaticky po jejím vložení. Je nějaká funkce, jak zobrazit verzi map, či spustit aktulalizaci map ručně?

_________________
C5 tourer


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Navigacia RT3 G2, RT4, RT5
PříspěvekNapsal: sob 08. zář 2018 9:34:03 
Offline

Registrován: pon 19. říj 2009 12:37:17
Příspěvky: 126
Bydliště: Olomouc
pokud mas na mysli RNEG tak tak se karta s podklady pouze vlozi,nikam se nenahrava,nic se neaktualizuje
nemas SD ve slotu = nemas mapy

_________________
http://car-navi.autodiagnostika.info


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 60 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz