Fórum Citroeny.cz • Zobrazit téma - Navigacia RT3 G2, RT4, RT5




Právě je ned 21. led 2018 3:15:07

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 51 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Navigacia RT3 G2, RT4, RT5
PříspěvekNapsal: úte 02. led 2018 16:21:27 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob 17. říj 2009 16:11:08
Příspěvky: 6254
Bydliště: Kolín
me to bylo prezentovano takhle - otazka co s tim ankonec bylo - uz 6 let sem ho nevydel

_________________
bejvávalo:Citroen C4 1,4i > Škoda Felicia 1,3 GLXi

současnost: Velké auto pro velké kluky a malé auto pro jejich ženušky


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Navigacia RT3 G2, RT4, RT5
PříspěvekNapsal: úte 02. led 2018 22:32:49 
Offline

Registrován: úte 21. úno 2012 18:49:26
Příspěvky: 9
Ked tam das origo softver, napr. 8.31 tak to musi slapat. Ak to blbne, moze to byt naozaj poskodenym HDD.

_________________
C5 Exclusive 2.0HDi 2009


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Navigacia RT3 G2, RT4, RT5
PříspěvekNapsal: stř 03. led 2018 12:47:05 
Offline

Registrován: sob 25. lis 2017 21:44:06
Příspěvky: 8
Jen ze jen tak nekdo origo sw nema. Udajne je nejlepsi 8.20


Naposledy upravil Havlicek.Lukas dne stř 03. led 2018 16:56:42, celkově upraveno 1
citace > viz pravidla fora


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Navigacia RT3 G2, RT4, RT5
PříspěvekNapsal: stř 03. led 2018 14:21:05 
Offline

Registrován: úte 21. úno 2012 18:49:26
Příspěvky: 9
Ved su z internetu si stiahni origo softver ako .iso obraz disku a napal si ho. Vyhladaj si na googli. Po napaleni budes mat kopiu original disku.

_________________
C5 Exclusive 2.0HDi 2009


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Navigacia RT3 G2, RT4, RT5
PříspěvekNapsal: čtv 04. led 2018 18:14:58 
Offline

Registrován: sob 25. lis 2017 21:44:06
Příspěvky: 8
Je tu někdo osvědčeny, kdo to již stahoval z nějakého konkrétního serveru a funguje do dnes bez problému ?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Navigacia RT3 G2, RT4, RT5
PříspěvekNapsal: sob 06. led 2018 21:22:10 
Offline

Registrován: sob 25. lis 2017 21:44:06
Příspěvky: 8
Caute, nechci zakladat nove vlakno,
Nahodou umi verze SW 7,11 prepinat navigaci do nocniho rezimu? Po stisknuti tlacitka DARK??? Mate mapu (svetlou) kdyz stisnu dark, tak se displej vypne. V predesle rt4 verze 8,11 to umela. Denni mapa se po stisknuti dark prepla do nocniho rezimu a az po tretim stisknuti se displej vypl ( sviti jen horni pruh. Nikde v menu jsem to nenasel, jen nastaveni utlumu podsciceni displeje pro den/noc.
Diky za radu.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 51 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz