Fórum Citroeny.cz • Zobrazit téma - Citroen-club.EU
Právě je pát 22. lis 2024 6:54:17

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 18 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Citroen-club.EU
PříspěvekNapsal: čtv 10. čer 2010 23:21:20 

01mira01 píše:
Na druhou stranu, škoda pro ty co jej nechtějí na stránkách.

No nevím, budu citovat : "Na stránky www.citroen-club.eu se nedostanu, neb moji citroenumlibou činnost někdo bojkotuje a šíří o mě lži" To vyjádření je protichůdné a trochu nadnesené. Už jsem jednou psal, že na stránkách citroen-clubu.eu není zmínka o "Pat a Mat". Tato věta naopak může urážet registrované členy klubu. Nicméně toto není důvod blokování IP, svědčí jen o osobnosti dotyčného. Pravý důvod mi není znám, a jak jsme již psal, tak si jej musí Pat a Mat vyjasnit s adminem.

PříspěvekNapsal: pon 14. čer 2010 10:05:49 

Petris píše:
Mr_Spock píše:
Myslím si, že je důvod komunikovat veřejně, zvláště, když se na začátku tématu zvou noví uživatele na tyto stránky. Abychom věděli, za jakou hloupost, nebo za co strašného nás čeká blokace IP adresy.

O tom není spor, až si to "Pat a Mat" s adminem vyjasní klidně ať to zveřejní, ne? ;) Stačí mu napsat.

Taky bych to tak viděl ... a vůbec bych v tomto vláknu nereagoval, nebýt toho co si napsal. Adminovi jsem psal ...

Petris:
Napsal si zde pozvánku na citroen-club.eu, já tam tehdy koukl, ( tehdy jsem ještě mohl ..) a napsal jsem to, co jsem viděl ... stará , rok neaktualizovaná úvodní stráka ... Byly to FAKTA a jestli se to někoho dotklo, za to fakt nemůžu.
Pak jsi se do mě trošku zlehka opřel, tak jsem pouze reagoval.
Moje vyjádření o blokaci IP asi nebylo uplně přesně napsané. Půvobně jsem se domníval , že máš nějaký přímý podíl na vedení c-clubu.eu . Věděl jsem že je http://www.Citroen-club.cz na kterém jsem a nějak mi to asi splynulo.
Souvislost s citroen-club.eu a bojkotem mojí osoby je v tom že, jak jsem se později dověděl, tak stránky c-clubu.eu provozují tytéž osoby , které provozují i některé jiné "citroen cluby" na kterých se objevují ty nepravdivé informace o mě.

Tímto bych to uzavřel, další reakce pouze SZ když bude zájem.

PříspěvekNapsal: pát 25. čer 2010 19:38:28 

Pro fanoušky rallye: Pokud se chce někdo přidat na nejbližší podnik WRC - ADAC Rallye Deutschland 2010, ať neváhá a přidá se ;). podrobnosti zde: http://www.citroen-club.eu/srazy/show=286033

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 18 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]