Ahoj ve spolek.Rozhodl jsem se vyndat z depozitu a přivést k životu své BX.Jelikož do XM jsem si dodělával za asistence michala88 palubní počítač(viz sekce XM),upnul jsem se na tuto myšlenku i pro BX.Rozdíl je v tom,že do XM jsem trval na použití originálních dílů,zatím co pro BX jsou origo součástky pravděpodobně nesehnatelné.A tak jsem se začal poohlížet po nějakém univerzálu,ovšem použitelném pro mechanické čerpadlo turbodieslu.Protože z mechanického čerpadla není možno nijak vymámit informaci o spotřebě,je nutné použít dalších členů přidaných do palivové soustavy a to průtokoměrů.Fiaťáci se do toho už opřeli a výsledek je zde:
http://www.fiatmareaclub.com/viewtopic. ... &start=225Univerzální PP má navíc řadu nezanedbatelných funkcí,které jistě každý hračička ocení

Není to ovšem levná záležitost.Vše potřebné pro 1.9D nebo TD vyjde dohromady na 2800 peněz.Nicméně díly pro XM z vrakáče mě vyšly na stejné peníze...Veškeré informace a odkazy jsou k nalezení pod odkazem výše.Mě to naprosto nadchlo,zase bude co kutit
Takže to zatím jen tak pro zajímavost pro vás,které to nadchne tak jako mě.Vy,pro koho to není nic nového,prosím nekamenovat

Citroën XM 2.1TD 98'-pořád je co dělat,než bude Exclusive...
Citroen C5 Break 2.0 HDi/100Kw 05' -full ,není bohužel co dodělávat
Citroen BX,velmi zajímavé vozidlo v provedení 4x4 ,zase bude co ladit