Fórum Citroeny.cz • Zobrazit téma - palubní PC




Právě je pon 14. říj 2019 16:39:30

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 62 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: palubní PC
PříspěvekNapsal: čtv 10. bře 2011 11:58:32 
Offline

Registrován: pát 28. kvě 2010 13:25:24
Příspěvky: 21
zdravím všechny,
mám naprosto prapodivně namixovanou výbavu u mého xma. Je to třílitr rok výroby 99 a přesto, že má pomalu vše v elektrice a ovládání na volantu, tak mu chybí palubní počítač. Nejvíc mě u téhle motorizace a při současných cenách zajímá spotřeba phm. Nemá někdo představu, jak moc finančně náročné by bylo to auto o tuhle funkci doplnit?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: palubní PC
PříspěvekNapsal: čtv 10. bře 2011 15:30:25 
Offline

Registrován: čtv 08. črc 2010 21:53:27
Příspěvky: 28
Bydliště: Jablonec nad Nisou
Si myslim ze by stacilo sehnat displej a packu....nacvaknout a melo by to slapat.

_________________
XM break turbo d12 rv. 93 musketier


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: palubní PC
PříspěvekNapsal: pát 11. bře 2011 10:16:16 
Offline

Registrován: pát 28. kvě 2010 13:25:24
Příspěvky: 21
Předpokládám, že ovládání pc je na volantu je tam funkce mode a displeje už tam jsou. Tak netuším jakou páčku máš na mysli.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: palubní PC
PříspěvekNapsal: pát 11. bře 2011 10:29:33 
Offline

Registrován: čtv 08. črc 2010 21:53:27
Příspěvky: 28
Bydliště: Jablonec nad Nisou
Funkce palubniho PC se ovladaji z packy na sterace...pal PC je na tom displeji co jsou hodiny a teplomer v pripade pal pc je tento displej jiny....tlacitka na volantu slouzi k ovladani origo autoradia.

_________________
XM break turbo d12 rv. 93 musketier


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: palubní PC
PříspěvekNapsal: pon 14. bře 2011 17:23:54 
Offline

Registrován: pát 28. kvě 2010 13:25:24
Příspěvky: 21
Aha, tak pokud stačí vyměnit jen tyhle dvě věci a nemusí se řešit cokoli jiného, tak to je poměrně jednoduché. Tak dík, vydám se něco vykuchat do Chrášťan.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: palubní PC
PříspěvekNapsal: pon 14. bře 2011 20:30:11 
Offline

Registrován: čtv 08. črc 2010 21:53:27
Příspěvky: 28
Bydliště: Jablonec nad Nisou
to jsou ty zakladni veci ktery musis dat urcite...jestli tam bude nebo nebude priprava za to ruku do ohne nedam...schema zapojeni by se potom asi nekde naslo.

_________________
XM break turbo d12 rv. 93 musketier


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: palubní PC
PříspěvekNapsal: úte 15. bře 2011 11:44:34 
Offline

Registrován: pát 28. kvě 2010 13:25:24
Příspěvky: 21
Si řikám, že vzhledem k tomu, že frantíci musí mít pokud možno tisíce různých nezaměnitelných variant dílů, tak vyměním páčku, display a pak zjistím, že tam musí být ještě třeba jiný reostat v nádrži. Pochybuju, že by si někdo ve francii nezaprojektoval.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: palubní PC
PříspěvekNapsal: úte 15. bře 2011 16:53:21 
Offline

Registrován: čtv 08. črc 2010 21:53:27
Příspěvky: 28
Bydliště: Jablonec nad Nisou
reostat v nadrzi urcite ne....tech variant neni zas tolik...rozhodne ne jako u skodovky...tam treba jenom na yetim je kolem 70 variant dverniho svazku u ridice...treba na 2.5td staci dat cudlik a packu na tempomat zapnout na diag v ridici jednotce motoru a uz fungujes...ten displej a packu sezenes za par supu...tak za pokus to stoji... nehlede na to ze ty 3.0v6 ten palubak meli asi nejcastejc ze vsech....teda ja jsem ji bez palubniho pc jeste snad nevidel.

_________________
XM break turbo d12 rv. 93 musketier


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: palubní PC
PříspěvekNapsal: stř 16. bře 2011 16:49:53 
Offline

Registrován: pát 28. kvě 2010 13:25:24
Příspěvky: 21
Ještě mě napadla tato možnost http://mobil.idnes.cz/navigace-ktera-na ... vigace_kor
nemusel bych nic předělávat, jestli by to tedy bylo kompatibilní. Pokud s tím má někdo zkušenost u staršího auta, tak ať se laskavě přihlásí.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: palubní PC
PříspěvekNapsal: stř 16. bře 2011 17:43:08 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob 17. říj 2009 16:11:08
Příspěvky: 6727
Bydliště: Kolín
XMko jeste nema standart OBD II takze to fungovat nebude

_________________
bejvávalo: C4 1.4i > Felicia 1.3 GLXi > Saxo 1.0i > Saxo 1.4i

současnost: Velké auto pro velké kluky (vlastně teď už holky :-) )


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: palubní PC
PříspěvekNapsal: stř 16. bře 2011 18:17:38 
Offline

Registrován: pát 28. kvě 2010 13:25:24
Příspěvky: 21
Možná by to šlo řešit nějakou redukcí což.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: palubní PC
PříspěvekNapsal: stř 16. bře 2011 23:24:18 
Offline

Registrován: stř 09. pro 2009 20:24:33
Příspěvky: 97
Bydliště: Olomouc
možná se pletu ale nemá náhodou display počítače jiný konektor?
a nebo se na něm ani nerozsvítí hodiny-

_________________
Citroen XM D12 \ 1990 interier komplet exclusive 2000 včetně palubovky digiklimy,Zender

Citroen XM 2.0i 8v / 1991 LPG ,podvozek a palubovka xm 2000, a bude MUSKETIER :-)
Talbot ( Tagora-Samba - Solara-1510)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: palubní PC
PříspěvekNapsal: stř 20. dub 2011 16:55:49 
Offline

Registrován: čtv 22. říj 2009 13:27:58
Příspěvky: 31
Bydliště: Brno
hmm a nemenil treba jen predchozi majitel packu ostrikovacu za jinou? Bych zkontroloval ten display, pri trose snahy jdou ty symboly km atd videt i kdyz nejsou podsvicene....

_________________
XM 2,5TD


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: palubní PC
PříspěvekNapsal: úte 26. črc 2011 21:25:36 
Offline

Registrován: úte 26. črc 2011 21:16:05
Příspěvky: 193
Zdravím všechny.Rád bych se zeptal jestli se to ve finále povedlo?Mám 2.1TD-Lucas Epic,koupil jsem díly jenže konektor v mém autě má o osm pinů mín než ten na display a je fyzicky menší.Pořád se mi to ale nechce vzdát.Budu vděčnej za každou radu.

_________________
Citroën XM 2.1TD 98'-pořád je co dělat,než bude Exclusive...
Citroen C5 Break 2.0 HDi/100Kw 05' -full ,není bohužel co dodělávat
Citroen BX,velmi zajímavé vozidlo v provedení 4x4 ,zase bude co ladit :-)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: palubní PC
PříspěvekNapsal: sob 24. bře 2012 14:03:43 
Offline

Registrován: úte 26. črc 2011 21:16:05
Příspěvky: 193
sveskaXM píše:
Zdravím všechny.Rád bych se zeptal jestli se to ve finále povedlo?Mám 2.1TD-Lucas Epic,koupil jsem díly jenže konektor v mém autě má o osm pinů mín než ten na display a je fyzicky menší.Pořád se mi to ale nechce vzdát.Budu vděčnej za každou radu.


Takže přes nedostatek času se dobrá věc podařila a PP je tam kde má být.Jenom se mi ještě nepovedlo připojit dojezd na nádrž,ale vše ostatní chodí jak má.Finálně je to akce tak ne jeden den.Případné otázky rád zodpovím...

_________________
Citroën XM 2.1TD 98'-pořád je co dělat,než bude Exclusive...
Citroen C5 Break 2.0 HDi/100Kw 05' -full ,není bohužel co dodělávat
Citroen BX,velmi zajímavé vozidlo v provedení 4x4 ,zase bude co ladit :-)


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 62 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz