Fórum Citroeny.cz • Zobrazit téma - okouknuti auta - Tabor a okoli???
Právě je pon 25. lis 2024 1:30:09

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 22 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: okouknuti auta - Tabor a okoli???
PříspěvekNapsal: pon 17. říj 2011 22:42:39 

Havlicek.Lukas píše:
jj presne tak naftove auto po 20 tis a pokud to ma tesne pred servisem tak sviti klicek

... ona tam svítila i na levo nahoře kontrolka systému řízení emísí ... takže buď málo elyos nebo něco s Fapem ... ikdyž teda koukám, nakonec autíko je už prodaný :-)

PříspěvekNapsal: pon 17. říj 2011 23:33:41 

ono to muze byt jenom upozorneni na spatny stav FAP filtru kdyz auto dela couracky po meste :-D hold z fotek se prd zjisti musi se to projet a zjisti co a jak

současnost: Cecilka C4 1.6 HDi 80kW FAP - auto pro zenu hracka pro chlapa

PříspěvekNapsal: úte 18. říj 2011 8:34:46 

stanmax2010 píše:
... je fakt, že výběr mají obrovský, hlavně GP. Projel jsem 2 kusy, ale odradila mě automatická převodovka, tak nějak to u každýho cukalo. Jinak auta celkem na pohled pěkný. Je fakt, že co jsem sledoval nabídku, tak to tam hodně točí. Na druhou stranu jsou tam divný ty najetý km většinou mezi 145-175 tis. ... je fakt, že venku na tom nalítají dost, ale je to takový podezřelý. Neříkám, že by se tam nanašlo nějaký fajnový kousek, je to asi jako všude. Já teda koupil nakonec jinde. Mám 1.6 hdi Grand v manuálu. Je teda fakt, že automat musí být více o pohodě, ale mě to nevadí. Celý den v kanclu, tak si pak alespoň zakvaltuju :-)

Taky jsem v Andy se byl podívat ale byli až moc vlezlý a recenze na ně přímo strašidelný, takže i já jsem koupil jinde ale s BMP6 neb 5 stupňovej manuál u 1,6 HDI mě připadal krok nazpět (ta šestka tam prostě chybí) - jsem klidnej řidič a nedám na BMP6 dopustit, no a moje manželka už auto s manuálem nikdy nechce, další bude asi nový berlingo a musím se podívat zda-li se ta převodovka dává i do něj, jinak zůstanu u C4GP

PříspěvekNapsal: úte 18. říj 2011 9:05:33 

ta kontrolka motoru nesvitila po startu . byla rozsvicena asi jenom na fotce po otoceni klicku pac tam sviti i dobijeni snad.

jinak auto jelo v pohode jak sem psal . kdyz sem se rozhodl tam jet podruhy a prolustrovat ho v autorizaku tak se prodalo. jinak na cebii kde uz tahaji info i ze zahranici km sedeli a podle garance taky. takze mozna jeden z x kusu docela v pohode.

jinak aut tam maji mraky a v hezkych stavech nicmene taky me recenze a ty km dost odrazovalo a nutilo m to byt obezretnej

PříspěvekNapsal: úte 18. říj 2011 9:38:54 

Nevím,jak u vašich 1.6HDi ,ale u 2.0HDi je servis od výrobce nastaven na 30000km a ten samý interval má i otec na C4 Coupe 1.6HDi 110 ,jsou to 3 dny,co jsem ten servis nuloval u obou aut po oleji.On to má koupené v CZ,já v NDR ;)
Každopádně je to prodané,tak je to pasé...

Nevím sice tvé finanční možnosti,ale co tohle??
http://www.tipcars.com/#citroen-c4_pica ... 57515.html

PříspěvekNapsal: úte 18. říj 2011 11:49:18 

toto http://www.tipcars.com/#citroen-c4_pica ... 57515.html rozhodně nedoporučuji, prodává ho více jak 5 měsíců (původně za to chtěl 249 tis. Kč, auto je zblízka pěkně poškrábaný, má prodřenou/propálenou autosedačku a uvnitř interiéru to není taky žádný zázrak, myslí že i gumy to mělo pěkně sjetý, pán je pěknej vychcánek neb já než jsem koupil C4 GP tak se manželce líbil Renault Grand Scenic a jednoho tam měl prý ve 100% stavu, po příjezdu bylo zjištěno že auto bylo jenom pěkně nafocený - pomlácená haupna, otlučený od kamínků, zrcátko spolujezdce podřený až na základ,v interiéru chybělo zasouvací víko středové odkládací schránky atd., během minuty jsem se otočil a při odchodu kouknul na tu C4 a od tohoto prodejce ruce pryč

PříspěvekNapsal: úte 18. říj 2011 21:08:06 

Máš pravdu,všiml jsem se že jí nabízeli už v červnu,kdy jsem sháněl tu svoji :oops:
Ještě,že jsi jí viděl,nerad bych někomu špatně poradil či něco doporučil.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 22 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]