Fórum Citroeny.cz • Zobrazit téma - tempomat, odhlucnenie




Právě je čtv 09. dub 2020 6:18:52

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 40 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: tempomat, odhlucnenie
PříspěvekNapsal: ned 17. srp 2014 16:51:49 
Offline

Registrován: čtv 14. srp 2014 12:42:49
Příspěvky: 39
Bydliště: Vysočina
Zdravím,
jak to tedy je s tím tempomatem, sice většinou jezdím po okreskách, ale z ostatních aut jsem si na něj zvykl.
Dá se tedy domontovat do elysee 1,2 VTi? Kde a za kolik?
Děkuji za pomoc.

_________________
Citroën C-ELYSÉE 1,2 VTI, exclusive


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: tempomat, odhlucnenie
PříspěvekNapsal: úte 26. srp 2014 8:45:19 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: čtv 06. úno 2014 1:29:44
Příspěvky: 81
Co se doinstalace tempomatu týká, domnívám se, že to bude problém. Někdo to tu řešil v jiném vlákně, ale nové modely mají prý dodělávku nějak zakázanou v počítači. Tzn. domácí dotažení kablíků na koleně to asi nevyřeší. Leda snad v autorizovaném servise...

_________________
Citroen C4 Grand Picasso (2014) | 2.0 blueHDI 150k AT6 | Intense
prapodivná konfigurace ze skladu - Intense co je vybaven jako Exclusive bez skleněné střechy

Citroen c-elysée | 1.2 VTi ETG | Exclusive


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: tempomat, odhlucnenie
PříspěvekNapsal: úte 26. srp 2014 11:28:10 
Offline

Registrován: ned 17. srp 2014 18:40:13
Příspěvky: 54
Na tempomat jsem se ptal v autorizovaném servisu a dodatečně ho namontovat je prý problém a bylo na nich vidět že by se jim do toho moc nechtělo


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: tempomat, odhlucnenie
PříspěvekNapsal: úte 26. srp 2014 16:03:38 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob 17. říj 2009 16:11:08
Příspěvky: 6868
Bydliště: Kolín
kabely neni problem natahnout nikdy to by stejne musel delat i servis ale jde o to ze v BSI, a RJ motoru to je proste zakazane, prej by mel pomoct upgrade na verzi s tempomatem
klasika garaznik to pres diagbox neaktivuje

_________________
bejvávalo: C4 1.6 HDi 66kw > C4 1.4i > Felicia 1.3 GLXi > Saxo 1.0i > Saxo 1.4i > Evasion 2.0i

současnost: Cecilka C4 1.6 HDi 80kW FAP - auto pro zenu hracka pro chlapa


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: tempomat, odhlucnenie
PříspěvekNapsal: úte 26. srp 2014 21:44:13 
Offline

Registrován: čtv 14. srp 2014 12:42:49
Příspěvky: 39
Bydliště: Vysočina
Taky jsem to řešil v Citroenu a prý se s tím ještě nesetkali :shock: , aby si někdo do toho nechal dávat tempomat. Myslím že to chce čas a ono to půjde u garážových specialistů :lol: .
Takže kdyby nějaký kutil četl toto vlákno a věděl jak na to, bude za boha. :lol:

_________________
Citroën C-ELYSÉE 1,2 VTI, exclusive


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: tempomat, odhlucnenie
PříspěvekNapsal: stř 03. zář 2014 10:46:28 
Offline

Registrován: stř 31. bře 2010 14:20:32
Příspěvky: 123
Do picassa s 1,6HDi 66kW som si dal domontovať tempomat, stačilo inštalovať páčku a povoliť v diagnostike.Tešil som sa až do servisnej prehliadky, kde vypísalo chybu plynového pedálu. Keďže si s tým v servise nedali rady a žiaden problém nevykazovalo, nechal som to tak. Na prvej STK ale obmedzovač pri vytočení pustil motor do vyšších otáčok ako mal (dávam to do súvislosti s dorábkou tempomatu). Technik to skúšal viackrát, stále problém - až nakoniec auto zarynčalo, zadymilo zaklepalo a zdochlo. Naštartovať sa ho podarilo až po dvoch týždňoch v servise, trebalo prebrúsiť sedlá ventilov, hlavu pretesniť, vyčistiť parohy, celé to stálo 850 eur. Auto som mal od nova a pri tej STK som mal 100500km. Častá jazda na krátke vzdialenosti v zime - bordel zo sazraných parohov strhlo pri vytočení na obmedzovač do valcov - niečo prešlo, niečo zaklepalo do sediel, netesnili valce. Odvtedy som bol v servise behom trištvrte roka ešte 8x, tiekol olej, polámali sa vahadielka ventilov, netesnili vstrekovače. Na 115000 šlo auto z domu a dízel mi do garáže už nesmie.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: tempomat, odhlucnenie
PříspěvekNapsal: úte 10. lis 2015 15:37:29 
Offline

Registrován: ned 15. zář 2013 10:08:36
Příspěvky: 8
aktivoval uz niekto dodatocne tempomat v C-Elysee ?

_________________
Citroen C-Elysee 1,6 VTI/115HP Seduction


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: tempomat, odhlucnenie
PříspěvekNapsal: čtv 28. led 2016 1:20:08 
Offline

Registrován: stř 11. lis 2015 0:19:05
Příspěvky: 10
Tak nějaké video, kde se řeší problém hluku v horním rohu dveří, zda to funguje nevím, nezkoušel jsem
https://youtu.be/2DwyTjardJo


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: tempomat, odhlucnenie
PříspěvekNapsal: stř 05. úno 2020 11:26:15 
Offline

Registrován: pon 30. zář 2019 17:36:50
Příspěvky: 3
Když jsme u těch videí, tak doporučuji se podívat sem: https://www.2din.cz/montaze/ :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: tempomat, odhlucnenie
PříspěvekNapsal: čtv 06. úno 2020 16:38:51 
Offline

Registrován: sob 24. lis 2018 16:21:18
Příspěvky: 42
a čo je na tom až také ... . nič , firma ktorá sa baví zámenou / úpravou audio systémov vo vozidlách . prečo to neurobili v nových / novších modeloch ? ( napríklad C - elysée po FL , ktorý má 7" dotykový display ) ......


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 40 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz