Fórum Citroeny.cz • Zobrazit téma - Xantia X2 motor 1.8 16v
Právě je úte 26. lis 2024 8:48:44

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 34 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Xantia X2 motor 1.8 16v
PříspěvekNapsal: čtv 25. úno 2010 22:11:06 

JiRaY píše:
8,5 je při této skladbě ježdění velmi dobrý.Čím to bylo,že to tak žralo?

Jinak,já se svou 1,9TD se přes zimu pod 8l nedostanu :shock: ;)

Olej,svíčky,filtry,lambda,krokový motorek+rozpadlý výfukový tlumič.
Jezdím převážně po městě,dělám totiž obchoďáka.

PříspěvekNapsal: čtv 25. úno 2010 22:12:04 

babypipi píše:
Huh, to já mám se svým 1,9TD 7 litrů, je v tom hodně město, hodina stání a vrčení a ještě mi asi 3 týdny nevypínal sytič. :-D A kruci se mi to zdálo hodně ještě. :-)

Tak a kde je pravda? :D

PříspěvekNapsal: čtv 25. úno 2010 23:34:26 

No,já jezdím taky hodně po městě,krátké trasy do 5km,pořád sytič,1100otáček,a to to letí nahoru :D

Nyní Transit 2,0TDDi 63kw 04"

PříspěvekNapsal: pát 09. dub 2010 21:59:00 

viky58 píše:
ta je mněnaná cirka před mněsicem snad by nepošla za tak krátkou dobu , spiše mně tak napadá že by najk spadnul soft v ŘJ , JE TO VUBEC MOŽNÉ ?

Ono když to beru takhle , tak ji mám 3 roky a každou zimu lezla spotřeba nahoru cirka něco mezi 12 a 13 litry na 100 km po mněstě ( i to je dost ) (ale v přiručce k autu uvaději kombinovanou spotřebu myslim 12.80 litru na 100 km nebo tak najk ) takže jsem tomu nevěnoval pozornost , ale když mi letos začala papat 16 až 20 litru na 100 km po mněstě tak to je přeci trochu moc ? ne ? tak jsem to začal řešit postupnou vymněnou dílu co jsem psal jako první šla lambda to jsem zapomněl napsat a pak postupně od nejlevněšího dilu a ž po nejdražší , i tak mně to stálo balík :( :x :?

no a tlaky motoru byly mněřeny v servisu ve staré vsi na ondrejnici u ovy RICÁR nebo jak se to jmnenuje ten servis a říkaly že na všech valcich jsou ok , takže by mně fakt zajímalo kam se ten benal poděje :) jo ještě bych zapomněl že moje xantka dost smrdí po benalu z výfuku a pokud mužu porovnat tak opravdu hodně , prostě je někde zakopaná krysa ( teda pes ) ale kde kde :roll:

VIKI KOMBINOVANÁ SPOTŘEBA U 1.816V 12,8 LITRU TO SES ASI PODIVAL ŠPATNĚ NE ? NEVÍM ALE SE SVOU XA 2.0 ct NEBOLI TURBO BENZÍN TED JEZDÍM TAK ZA 7,5 PIANKO JIZDA RYCHLA JIZDA 9 LITRU A TO JEZDIM TAK PUL NA PUL TJ PUL MIMO MESTO TJ OKRESKY VESNICE A PUL MĚSTO TO JE MI DIVNÉ UŽ TOTO JAKO 1,8 16V BY MAXIMÁLNĚ MĚLA ŽRÁT 8 AŽ 9 LITRŮ PŘI SVIŽNÉ JÍZDĚ SI MYSLÍM NEBO NE ?

ps. A SE SVOU xa TD1.9 JEZDÍM TAK ZA 6,5 AŽ 7 LITRU NO 8 LITRU PŘI HODNĚ SVIŽNÉ JÍZDĚ 7,5 NORMÁLNÍ JÍZDA

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 34 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]