Fórum Citroeny.cz • Zobrazit téma - Převodovka chyba(y)
Právě je sob 23. lis 2024 19:00:33

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 17 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Převodovka chyba(y)
PříspěvekNapsal: sob 26. dub 2014 12:11:56 

tak vyskakování do neutrálu na křižovatce sme měli na našem Puntu. Původně mechanik že bude závada v převodovce podle hlášení diag. Když to rozdělaly, tak byl špatnej přítlačák. To vyřazování do N, kdy nešlo zařadit vůbec nic, muselo se vyp/zap. zapalování pak byl zase chvíli klid, byla zřejmě nejaká ochrana řídící jednotky. Bohudík, že výměna spojky na Punto je za čtyřku, ne jak u našich za 20. :roll:

Předmět příspěvku: Re: Převodovka chyba(y)
PříspěvekNapsal: čtv 01. kvě 2014 10:49:28 

Auto opraveno! Po dvoudenní návštěvě Citroen servisu Zlín dojelo domů kompletně opraveno.
Nakonec to byl tlakový zásobník oleje (nebo tak nějak se to jmenuje) - koule zepředu na hydraulickém bloku.
I řazení stylu A2-3-A3 se tím spravilo. Přístup, ochota, rychlost - musím Citroen Zlín pochválit.
A cena? 9600,-. Zdá se to dost,ale po tom co jsem si s autem vytrpěl, jsem spokojen.
Kdybych tušil, že to tak dobře dopadne, tak by jsem tam jel už dávno - ale dle většiny reakcí na autorizované servisy jsem měl strach.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 17 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]