Fórum Citroeny.cz • Zobrazit téma - couvací senzory + závěs
Právě je ned 24. lis 2024 1:20:56

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 20 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: couvací senzory + závěs
PříspěvekNapsal: stř 23. led 2013 20:19:21 

100bodov.... uhadol si....a aj keby ju mali ,tak im to este nezaruci , ze to zvladnu....treba este nieco...a to kod .
predsa , ked budes montovat tazne ti ako firma , tak budes robit tie auta .kde na tom zarobis....nie sa trapit a svoj zisk investovat do dalsich veci , aby si mohol spravit za rok jeden ford .....
preto je ta cena ok , ved aj samotna montaz je urcite vo vyssej sadze, ale mas to plne funkcne....
preto som sa pytal ci zhasinaju hmlovky na aute , ked je vozik.....toto obcas tiez riesim .....ako neuspesnu reklamaciu...
ono je jednoduchsie si dat vyrobit univerzalnu krabicku k taznemu do ciny vo velkom pocte , ako ku kazdemu autu presne na mieru.....kto zaplati vyvoj a vyrobu tych par kusov....co sa preda....

PříspěvekNapsal: čtv 24. led 2013 0:09:32 

..no super, tak to budem asi musiet dat urobiť v Citroene :(

PříspěvekNapsal: čtv 24. led 2013 7:54:06 

Dobrý den
Tažné zařízení jsem nechal namontovat dodatečně v Citroenu. Tažné zařízení, tedy to železo mně nabídli z SVC Náchod (sundávací koule), kabeláž originál Citroen 13 pin. Vše funguje jak má, tedy to vypínání zadních parkovacích čidel, mlhovky jsem opravdu nezkoušel. To tažné, tedy to železo berou v originálu od firmy Vestfalia a ta cena je tak 2x vyšší než toho SVC Náchod. Stálo mě to 11-12 tisíc. Za celý originál chtěli cca 16 tisíc (v roce 2011).

PříspěvekNapsal: čtv 24. led 2013 18:24:57 

maco22 píše:
..dat urobiť v Citroene :(

nemusis.....nieco sice usetris ....no nieco nebudes mat.....alebo si zozenies presne co ti treba a zelezo ti doda montazna firma....
ktora dava krabicky...MP1 , MP1D1 , MP2D1 . MP4.....ATD GOOGEL NAPOVIE....
napr http://www.elsagroup.sk/elektroinstalac ... polova-338

PříspěvekNapsal: pon 28. led 2013 23:31:00 

No,já mám zkušenost takovou. Tažné jsem si dal do objednávky při koupi nového vozu,jediné co jsem chtěl aby mělo odnimatelnou kouli(bajonet). Myslel jsem že bude namontováno už z výroby,ale bylo namontováno až v servisu a je to SVC Náchod. Hned pri prvním použití jsem si všim ,že musím odpojovat parkovací asistent ručně. A navíc když ho vypnu tak se někdy stane,že po odpojení přívěsu a znovu spuštění asistenta tlačítkem nejde a hlásí poruchu,po ujetí několika km začne fungovat zase normálně. Navštívil jsem dva servisy citroen kde mi bylo řečeno,že sice je vuz v záruce,ale tažné není original,pokud nechci nic platit musím tam kde mi bylo namontováno. Bohužel tento servis mám nyní trochu z ruky,tudíš jsem ho kontaktoval pouze telefonicky a bylo mi řečeno,že elektrický svazek je original citroen a funkci vypínání asistenta nemá. Proč občas nefunguje neví,až budu mít cestu tak se mám zastavit.Takže tak :x

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 20 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]