Fórum Citroeny.cz • Zobrazit téma - Hlavové airbagy
Právě je pát 15. lis 2024 15:37:34

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 25 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Hlavové airbagy
PříspěvekNapsal: úte 05. led 2010 19:49:47 

:)
Na slovensku se taky lisily vybavou oproti nasim. Jejich sx pack mel jine potahy, nelakovane dotykove listy atd. hezky patrne to je u prispevku v sekci moje auto na auto.cz u slovenskych prispevku Zkratka meli horsi vybavu za skoro stejne prachy jako tady. V dobe kdy jsem kupoval auto byly 4 stupne vybav X,SX,SX Pack a Image, potom vypadl SX protoze byl skoro stejny jako Image.Jak to je ted po faceliftu nevim.

PříspěvekNapsal: úte 05. led 2010 21:01:10 

No já v autosalonu dostal na výběr. Buď si vezmu motor 1,6 ale v socka výbavě, nebo si vezmu slabší motor, ale výbavu SX Pack. S tím, že jsem si musel připlatit metalízu (bez metly auta neměli). Elektriku v zadních oknech a loketní opěrku mi nabízeli za různě vysoký příplatky, ale to jsem už nechtěl. Jako řidiš elektriku vzadu nepotřebuju. Ta opěrka mě mrzí, ale nebyly peníze. Akční auta s parkovacími senzory nebyly k mání, bohužel.

PříspěvekNapsal: úte 05. led 2010 22:35:55 

K tej "SK" výbave: mám C4 1,6VTi perla negra vo výbave Image, kupovaný v máji 2009:6 airbagov,ABS, antitermo a aku čelné sklo,stmievacie sp.zrkadlo,el.späťáky, el.okná len predné(myslím,že nič by sa im nestalo,keby to boli dali aj dozadu),hmlovky s novými krytmi,digit.dvojzónová klíma plus klimat.schránka v odklad.priestore,palubný počítač,orig.MP3 rádio +6 repro,tempomat a nové druhy poťahov,myslím,že celkom ujdú.Jedine,čo môžem vytknúť je divná kvalita látky(veľmi rýchlo sa špiní a zanáša) na opierkach rúk v miestach na ovládanie okien. Tú perlu negru som vo výbave nemal, ostatné tie veci tam boli.

PříspěvekNapsal: stř 06. led 2010 12:51:50 

Tak přeci, podle toho co se tu píše po faceliftu je výbava opravdu trochu okleštěná.
Skutečně je to tak že mám model těsně před faceliftem a má to kromě ESP a park.sens. VŠE včetně metly a lakovaných klik, loket. opěrky atd. atd. atd. tak jak píše Likii.

No nic s tím stejně nevyřešíme tak dál to tu řešit asi nemá cenu.

JEN SE ZAS A ZNOVA POTVRZUJE ONO STARÉ ALE PRAVDIVÉ RČENÍ ŽE VÁM NIKDO NIC ZADARMO NEDÁ!!

Uvažuji o prodeji ale právě ony "lákavé" akční ceny mi prodej komplikují lidi tomu nerozumí a jako stádo slepě důvěřují oněm akčním nabídkám.

PKUD O NĚKOM VÍTE KDO BY MĚL ZÁJEM TAK MI POŠLETE SOUKR.ZPRÁVU. AUTO MÁ NAJETO 15tis. ŠEDÁ METLA, VÝBAVA SX PACK NEOŠIZENÁ :D , CENA 275tis. k autu je 4x sada nových zimních pneu i s ráfky vše kupováno v říjnu a střešní nosič.

PříspěvekNapsal: čtv 07. led 2010 17:16:38 

Nic proti tebe,ale tvoje auto v tej vybave nemas sancu predat za tie prachy.U nas,ked preratam tvoju cenu a prihodim 1000 euro,mam C4 Image 2,facelift,lepsia vybava,krajsi dizajn a hlavne nove. Mne osobne sa viac paci facelift verzia..
U nas sa tiez C4 zle predavaju,lebo vdaka krize si dnes za 10 000 euro kupis nove auto v slusnej vybave.. Pokial sa ti nekazi radsej nespekuluj a bud rad,ze mas krasne auto ake mas ;)

PříspěvekNapsal: čtv 07. led 2010 17:19:35 

panove tady se resi hlavove airbagy ktere snad uz vyresily pokud chcete resit auto od uzivatele jps tak si to nechte do jeho garaze nebo do sekce prodej

současnost: Cecilka C4 1.6 HDi 80kW FAP - auto pro zenu hracka pro chlapa

PříspěvekNapsal: čtv 07. led 2010 19:57:55 

Rimi píše:
Nic proti tebe,ale tvoje auto v tej vybave nemas sancu predat za tie prachy.U nas,ked preratam tvoju cenu a prihodim 1000 euro,mam C4 Image 2,facelift,lepsia vybava,krajsi dizajn a hlavne nove. Mne osobne sa viac paci facelift verzia..
U nas sa tiez C4 zle predavaju,lebo vdaka krize si dnes za 10 000 euro kupis nove auto v slusnej vybave.. Pokial sa ti nekazi radsej nespekuluj a bud rad,ze mas krasne auto ake mas ;)

Zkouším to jelikož za každou cenu prodávat nechci.
Jen by mne zajímala ta lepší výbava o které píšeš MÁM PŘESNĚ TUTO co je uváděna v tomto článku (http://www.e-auto.cz/testy/test-vozu-ci ... 16-vti.htm).
1. Jak se můžeš dočíst lepší výbava než tu co mám již defakto není až na dvě věci o kterých se tam píše.
2. No a podívej jaká tam je cena!!! :shock:
Takže tvé informace ohledně cen a také jak koukám výbavy jsou nepřesné. ;)

A hlavně cena nového auta u prodejce je vždy při využití Citröen financování na to nezapomínejte! Ve finále je ta cena vyšší než na kterou se ze začátku snaží prodejci kupujícího nalákat.
Znovu opakuji tvé informace ohledně cen a výbavy jsou nepřesné.

Ano facelift je povedený souhlas.

K ceně za kterou nabízím: Cena je na začátku vždy postavena tak aby se dalo o ní jednat ;) Vzhledem právě k výbavě kterou mám a ktomu že ačkolkiv se jedná o auto 2008 má minimum najeto, jsem přesvědčen že cena 275tis. za rok starý vůz v plné výbavě oproti sice novému ale skoro za 400tis. dnes možná někde okolo 350tis. v rámci nějaké PROMO není přemrštěná!! :roll:

POKUD JEŠTĚ NĚCO NA TÉMA PRODEJE POŠLETE RADĚJI SZ AŤ ZBYTEČNĚ NEPRUDÍME Lukáše :D

Naposledy upravil jps dne pát 15. led 2010 12:20:15, celkově upraveno 8

PříspěvekNapsal: čtv 07. led 2010 20:09:46 

Havlicek.Lukas píše:
panove tady se resi hlavove airbagy ktere snad uz vyresily pokud chcete resit auto od uzivatele jps tak si to nechte do jeho garaze nebo do sekce prodej

SOUHLASÍM, přesto si nemohu odpustit poznámku z jakého titulu si dovoluješ komu říkat kde si má o čem psát. Ano zasírá se tím pak téma které bylo původně určeno něčemu jinému s tím naprosto souhlasím. Ale pokud nejsi správce fora tak nepruď. :x
Nic ve zlém!!

PříspěvekNapsal: pát 15. led 2010 14:50:51 

Zdravím Vás všetkých,

chcel by som len podotknúť, že samotná výbava sa aj veľmi líši od krajiny predaja.
Tak napríklad nemecký importér si môže do svojej výbavy zakomponovať úplne iné prvky ako napríklad importér zo Slovenska.
Preto sa veľmi často stáva, že keď si niekto dovezie jazdené auto napríklad z Nemecka, tak má v ňom inú, zväčša rozsiahlejšiu výbavu. Hoci označenie výbavy môže byť rovnaké... ;)

Rovnako som si všimol, že napríklad pri modely C3 Picasso, sa na Slovensku predáva vo výbave Exclusive tento model výhradne s benzínovým motorom 1.6VTi.
A v takom Rakúsku sa tento stupeň výbavy ponúka aj s motorizáciou HDI.
Čiže výbavu vozidla do značnej miery ovplyvňuje aj samotný importér vozidiel.
:P

http://www.citroen-club.cz/car_images_category.php?id=11

predtým:
Citroen C3, 1.4i Lider
http://www.citroen-club.cz/car_detail.php?id=998

PříspěvekNapsal: pát 15. led 2010 15:37:03 

Moje auto je kupované nové v ČR.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 25 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]