Fórum Citroeny.cz • Zobrazit téma - Jak na mlhovkáře??
Právě je sob 23. lis 2024 6:43:34

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 24 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Jak na mlhovkáře??
PříspěvekNapsal: úte 12. led 2010 21:48:04 

no právě, nosím kontaktní čočky a je pro mne po celém dnu skutečně velký problém za někým takovým jezdit :cry: fascinuje mne jak jsou lidi bezohlední vůči druhým. Když jsem byla na kurzu ve Vysokém Mýtě, učil nás tam, že když chcete mít klid od takového paka, nebo od paka co Vás tlačí před sebou, stačí odbočit na pravo, nechat pako odjet a je klid. Jenže já mám takové štěstí, že pak se zas hned objeví někde další a ještě větší pako :lol:

PříspěvekNapsal: stř 13. led 2010 0:19:08 

Mikra píše:
Opravdu je fajn. Je takový kultivovaný. na Staroměstském náměstí předváděl, jak to akceleruje, až lidi skákali za lavičky.
jsem rád, že máme auto po tak inteligentním a slušným člověku. Je na něm vidět, že se k němu choval jako k lidem kolem sebe.

:lol: :lol: :lol: fakt dobrý

PříspěvekNapsal: stř 13. led 2010 16:48:36 

;)

PříspěvekNapsal: stř 13. led 2010 18:18:05 

Mikra píše:
To jsem rád, že nejsem exot já, ale moje auto. :D
Adko,

Mate to uplne v poriadku ....ja si predne hmlovky zapnem na zlej ceste , lepsie vidim hlbku a tvar jam , zadnu vtedy nepotrebujem , cize s nou nikomu kto ide tesne za mnou nepalim oci . Pocas dazda ci hmly je zas jasne , ze predne zapnem a zadnu len , ak je ozaj husta hmla , nevidim dobre auto za sebou , cize ani on mna / pre vlastnu bezpecnost narazu zo zadu / . Pri prepinani na dialkove , nie je potrebne , aby sa hmlovky vypinali , lebo s dialkovymi je este horsia viditelnost ako na tlmenych . Auta co to maju naopak / cize najprv zadna a potom predne / nemam rad , lebo ked vypne zadnu , tak mu nejdu ani predne a tie on potrebuje cize nevypne , tym padom si musim nechat oci vypalovat na dalej a potom nevidim kedy brzdy.....hm .

PříspěvekNapsal: pát 15. led 2010 18:37:21 

Když jsem ve městě, tak mlhovkama jen zablikám. Když mimo město a nikdo za daným debilem nejede, tak zablikám a když nic, tak pustím. Jinak pouze blikám, abych nerušil ty za ním. Co se týče lepení se na kufr a potlačování k vyšší rychlosti, tak to řeším tak, že jednak jsem naprosto v klidu a jedu si svůj styl, co mě je po nějakém blbovi. Chce-li, ať si mě předjede. A když se mi za kufrem lepí déle, tak mu pro výstrahu zablikám brzdovýma světlama. Zatím pokaždé si po tomto dali odstup. :-)

PříspěvekNapsal: pát 15. led 2010 20:01:28 

babypipi píše:
Co se týče lepení se na kufr a potlačování k vyšší rychlosti, tak to řeším tak, že jednak jsem naprosto v klidu a jedu si svůj styl, co mě je po nějakém blbovi. Chce-li, ať si mě předjede. A když se mi za kufrem lepí déle, tak mu pro výstrahu zablikám brzdovýma světlama. Zatím pokaždé si po tomto dali odstup. :-)

tak k tomuto problému "lepení na zadek" mám svůj vyzkoušený recept.Jednou při jízdě po okresce se mi taky jeden rádoby závodník lepil až skoro příliš na zadek.Jezdím si většinou pohodu,tak jsem ubral ale on nic.Předjíždět se mu nechtělo,protože se zřejmě vyžíval ve stresování druhých a nebo si chtěl zazávodit a dokázat si,jaký je borec.Tak jsem tedy přidal,on samozřejmě taky.Jen bych dodal,že to bylo v létě okolo druhý nad ránem.Cestu jsem znal velmi dobře,tak jsem si mohl dovolit skoro víc než ve dne.No a v jedné zatáčce jsem jen "položil" levou nohu lehce na brzdu a projel jí normálně pod plynem.Pak už jsem jen viděl,jak světla za mnou pokračují rovně.Věděl jsem,že je v tomto místě mělký příkop a hned rovné pole.Jak to šlo,otočil jsem se a vrátil se zpět kdyby přeci jenom náhodou něco.Teď to bude možná trochu škodolibý,ale když jsem spatřil scénu,tak jsem se smíchy neudržel.A asi by jste na mém místě udělali totéž.Představte si lehce vzhledově upravený fáčko u něj tak ani ne dvacet mladej frajírek a zírá na svou super káru,co má čumák až po přední kola zabořený ve hnoji :lol: Oni totiž aktivně ze statku asi ve dne vyváželi.Jen jsem ses mladíka zeptal"tak co,dobrý?A není ti nic"No a když odpověděl "mě ne" a smutně koukal na svýho mazlíka,tak jsem pokračoval v cestě dál a nikdo se na mě již nelepil.I toto je řešení :D

PříspěvekNapsal: sob 16. led 2010 0:53:00 

No dobrý,
jinak v německu na dálnici když máte rozsvícený mlhovky má se jet jen 80,
takže pokud není vyloženě hnusně tak s nima nesvítím

PříspěvekNapsal: sob 16. led 2010 10:51:06 

09medvěd píše:
.... I toto je řešení :D

:lol: :lol: :lol:

PříspěvekNapsal: pon 05. črc 2010 12:15:23 

Adka píše:
To jsem netušila, Eben je fajn, má svou úroveň, líbí se mi jak moderuje. Mrzí mě, že jsem kvůli práci nemohla do Sosnové, ale chuť si spravím ve Finsku :D

Já v Sosnové byl, Löeba viděl, s mechanikem se u auta vyfotil, tlačil se ve frontě na autogram (byl jsem ve futrech, když skončil) a po víkendu mi museli vyměnit přední světlo, protože do mě jeden mladík na parkovišti nacouval. Takže veskrze smíšené pocity.

Více na http://www.facebook.com/album.php?aid=17685&id=1645881304&l=450d179ce6

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 24 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]