Fórum Citroeny.cz • Zobrazit téma - Info podle VIN vozidla
Právě je ned 24. lis 2024 8:46:25

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 21 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Info podle VIN vozidla
PříspěvekNapsal: čtv 12. dub 2012 22:03:49 

Dovoz do z Italie do ČR v 2010. díky moc. Rosťa[/quote]

Experti píšou že koupeno v ČR,tak nevím.... :idea: nebo tobě řekli,že to je z Itálie??
Každopádně kluci mají pravdu,že je to základ X prostřední měla v základu i park. senzory a tahle nemá ani hágusy,natož origo kola :? největší + vidím v té DW10 = 2.0HDi
Samozřejmě,že každý upřednostňuje něco jiného,ale dnes je ten trh tak přesycený,že si můžeš vybírat.Radím ti neboj se najet pár KM navíc a podívat se na víc kousků,já pro to moje jel 170km a jen po tel. jsem ho sundal o 20 000kč,stejně jsem přeplatil,ale nelituju toho,mimo Origo alarmu a DVD paketu (který jsem teď dokoupil 8-) ) tam mám vše ;)

Naposledy upravil kenedz dne pát 13. dub 2012 22:22:34, celkově upraveno 1

PříspěvekNapsal: čtv 12. dub 2012 22:17:22 

Já bych toto auto rozhodně nenazýval sockou. je to dle mých zkušeností "střední" výbava nazývaná Tendance, dříve Dynamique z prvních let výroby - dle toho základního displeje - a auto je bez jakýchkoliv doplńkových paketů. Pro tuto výbavu jsou dodnes standart plechová kola, jako má toto auto, absence couvacího asistenta, které jsou ale nabízeny za pár korun v akčních sadách. Nejvyšší verze Exclusive vč. xenonů, kůže apod je k vidění opravdu málo, rozhodně méně, než třeba u C5. Já jsem třeba Exclusive nechtěl - výhradně automat /již neplatí/, absence rezervy a nepříliš chvály na spolehlivost vzduchového odpružení.
P.S. skutečná základní verze se pozná podle částečně černých nárazníků, manuální klimy, absence stolečků a pod. jedná se o auta z Francie či Holandska a je vidět, že i tam si našly své kupce

PříspěvekNapsal: pát 13. dub 2012 8:04:59 

Ale ta Exclusive není špatná verze :lol: :lol: :lol: . Já mám mimo kůže, výhřevu, DVD, velké navi a hlídání jízdních pruhů vše, co tam v té době dávali a dá se to snést :D . Sockou byla nazvána tato verze, protože nemá ani zadní PDC... Kdo si na to zvykne, už nechce méně, spíš více, což byl i můj případ a max. spokojenost i s čidly vpředu. Základní verze dle nárazníku je na bazarech taky, ale kupodivu se i v tom černém nárazníku objeví čidla, nebo auto nemá nic, ale má velkou navigaci nebo skleněnou střechu (v cizině)...zvláštní kombinace. Ale je pravda, že vše v základní verzi vypadá hóóódně divně. Včera jsem potkal poprvé!!! oktávku v úplném základě s černými nárazníky bez mlhových světel...ta snad neměla ani vzadu stahovací okna :lol: :lol: . Ale k tomu Picassu...nevypadá špatně, jen je to nezvyklé, že na tak velké a drahé auto si lidé aspoň něco navíc neobjednají. Jinak tento způsob myšlení jsem viděl u táty. Koupil si v r. 2001 Fábii combi v úúúplně maximu, co v Boleslavi uměli za bratru přes půl mega cash. Ale dali mu nabídku, 3 roky povinné ručení zdarma nebo klimu. No a on si vybral tu pojistku. Brácha, když jí zdědil, měl pocit že v létě zdechne. Zvláštní myšlení...a to je případ i těchto velkých a pro normálního člověka i drahých vozů.

PříspěvekNapsal: pát 13. dub 2012 8:45:54 

hans píše:
Já bych toto auto rozhodně nenazýval sockou. ...

Co pořád máte? Já nikdy nenapsal, že je to totální socka, ani že je to mizerný auto... Nehaněl jsem ho. Já jen napsal, co jsem zjistil podle VIN. Přesně to bylo - "No a řeknu ti, dost soc. výbava. Ne že by to nemělo být dostatečný, ...". No a ty názvy výbav od výrobce. To je kapitola sama od sebe. Každou sezonu se to mění. Co bylo ještě loni v Tendance samozřejmý, to už za rok je za příplatek. Tak se stává, že se potkají dvě auta se stejnou výbavou bez příplatků a mají si na celý odpoledne o čem povídat. Co kdo kde má a proč to druhý nemá. A další rozdíly vznikají úrovní výbavy podle země prodeje. Není stejný Tendance ve Francii a v Německu. Já bych se to nebál nazvat "Diskriminací" :D .
Podstatný ale je, že teď záleží na ceně, jakou je kupující za to auto ochoten zaplatit. Teda vzhledem ke stavu a výbavě. Někomu nevadí, ani když je to bouraný a jiný by nekoupil auto s prošlapanýma kobercema. Je to věc každýho, jakou výbavu si zvolí. Jasný je ale snad každýmu, že příplatkový věci jsou užitečný a příjemný. A kdo si na ně zvykne, už auto bez nich nechce.

PříspěvekNapsal: pát 13. dub 2012 22:20:47 

Takové nepsané pravidlo je,že auta v základu,nebo s minimální výbavou většinou jezdí v podnikových flotylách či jako taxi,tím samozřejmě nechci říct,že je to tento případ....
Člověk který si koupí auto lehce přez milión ( můj případ ) :shock: má pak samozřejmě i na značkový servis a své investice si jakž takž hledí,tzn. že jede do servisu s každou prkotinou.Na druhou stranu tací lidé vědí,že v tom budou trávit spoustu času,takže si tu výbavu dopřejí,když na ní mají... z toho plyne,že to má povětšinou víc najeto.To moje jezdilo skoro 40t km ročně :x koupil to v Deutchlandu za cca 1 050 000 jezdil necelé 4 roky a ztratil na tom skoro 750 000 ,- hrozný,ale když na to mají...
Hlavně,ať to není někde vykutálený či jinak zdevastovaný,počítej ale s tím,že to bude před velkou investisí : FAP,brzy,spojka ale to beru to nejhorší,třeba budeš mít štěstí a bude to už hotové.

PříspěvekNapsal: stř 09. kvě 2012 21:50:35 

Tak jsem opět po delší době zde ;) nakonec jsem si dovezl GP 2009,1.6 HDi s "automatem" :) Musím říct, že jsem z toho autíčka hodně překvapen. Ještě teď zkoumám co to všechno umí a bude ještě dlouhá doba než na všechno přijdu :lol: Říkal jsem si, že na takové auto 1.6 nafták bude slabý, ale opak je pravdou. Motor má dost síly. A to i při plném zatížení 5 dospělých lídí a plného, myslím tí opravdu plného kufru. Spotřeba je taky hodně slušná. mám s tím teď najeto cca 800 km a komp ukazuje 5.4l a to mu někdy dávám zahul. Neříkám, že bývala Lagunka nebyla pohodlná, ale v Citrouši se člověk cítí tak nějak uvolněněji, má díky prosklení perfektní výhled do všech stran. Fakt musím dát za sezení a pocitu v autě za1 ;) Zkoušel jsem si sednout i do poslední řady dvou sedadel. Když se prostřední řada trochu posune dopředu, tak i tam bych dokázal sedět nějaký ten kilometr. Co se týče automatického řazení, tak už po pár km jsem si na něj zvykl a opravdu velmi rychle pochopil, jak chce fungovat. Řadí vcelku rychle bez nějakých kopanců. Možná jednička by nemusela být tak dlouhá.Dvojka by už klidně mohla řadit při 15km/h možná i dřív, ale problém v tom nevidím. Je snad jen jedna věc, která je trošku nepříjemná a to ta, že na nerovnostech to celkem vzadu tluče a dost se ty rány přenáší do karosérie. Není to nic strašného, ale trošku to kazí dojem z celkového pohodlí, které vozidlo má. Vám to taky tak tluče nebo je to jen možnou unavou tlumičů či nějakých silentbloku zad. nápravy, tak jak jsem to měl na Laguně ?? Taky se ještě musím vyznat ve všech těch nastavení, které pal. počítač umožňuje. :) To je tak pro začátek asi zatím vše. Prostě autíčku dávám za 1 a už se zase těším na další vyjížďky. PS Auto bylo kupováno ve Vracově u Gregocar.cz. Na výběr tam měl asi 6 C4 GP, ale všechny byly už bourané a lakované. Ostatní stav jsem pak už neřešil. Mé auto vypadá že bourané nebylo. Podle VINu km zhruba sedí a jediné závady,které mělo během záruky byla výměna jedné reprobedny a mikrospínače na pátých dveří. Takže asi tak. ;)

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 21 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]