Fórum Citroeny.cz • Zobrazit téma - Cruise control faulty




Právě je pon 17. čer 2019 21:53:26

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Cruise control faulty
PříspěvekNapsal: úte 06. dub 2010 21:25:01 
Offline

Registrován: úte 06. dub 2010 21:22:14
Příspěvky: 2
Ahojte, setkali jste se nekdy uz s tim to jevem?
Naskoci hlaska cruise control faulty a rozsviti se servise. Ted to dela castej a castej. Hmm?
Diky za pripadne odpovedi.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Cruise control faulty
PříspěvekNapsal: úte 06. dub 2010 22:14:36 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 18. říj 2009 11:17:48
Příspěvky: 1092
Bydliště: Velké Hamry
Cruise = tempomat.

_________________
C5 II Break Exclusive 2.2HDi 128kW / Biturbo / navi / 2007 / Neskutečně pohodlná kára...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Cruise control faulty
PříspěvekNapsal: stř 07. dub 2010 12:40:53 
Offline

Registrován: pon 29. bře 2010 19:49:46
Příspěvky: 10
mne tiež takto blbol tempomat. V servise mi vymenili brzdový spínač a odvtedy všetko ok.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Cruise control faulty
PříspěvekNapsal: stř 07. dub 2010 21:58:13 
Offline

Registrován: úte 06. dub 2010 21:22:14
Příspěvky: 2
Dekuji moc. Zaridim se tak. Diky za odpovedi;)...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Cruise control faulty
PříspěvekNapsal: ned 25. črc 2010 19:12:30 
Offline

Registrován: ned 14. bře 2010 16:13:24
Příspěvky: 130
Bydliště: Hodonínsko
Ma zkusenost :
1. brzdovy spinac (dela se i druhovyroba :P )
2. spojkovy spinač ( jen origo :x )(pokuj je spatny tak pri povolovani pedalu tak trochu divne lupne)
Je ale nutno nechat si vycist chybu :!: jinak muzete menit oba ( jeden zbytecne)

_________________
1.6 HDi 66Kw + ANTI H.I.D Halogen 2x130W ( Já nevidim -Ty oslepneš!!)
Skvely motor, jen kdyby se do nej nesrali EKOTERORISTI (EGR a jine umrtvovace a zvysovace spotreby) Zlaty 1,9D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Cruise control faulty
PříspěvekNapsal: stř 15. čer 2011 20:54:08 
Offline

Registrován: čtv 12. lis 2009 12:11:17
Příspěvky: 44
tka jsem vyměnil to čidlo na spojce a už to maká na pc to nemusí. doba výměny tak 20 sekund


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Cruise control faulty
PříspěvekNapsal: pát 16. říj 2015 22:46:39 
Offline

Registrován: stř 13. dub 2011 7:59:58
Příspěvky: 2
Bydliště: Chomutov
no me se toto stava taky sem tam...vzdy kdyz to nejmin potrebuju, protoze se mi auto hodi do nouzaku. Takze zadne turbo a auto proste nejede. Musim zastavit, vypnout, nastartovat a uz to zase jede...ale na jak dlouho?

C4 2007, 1,6 Hdi 80 kW

_________________
C4 Grand Picasso 2.0 HDi, 2007 černá onyx, BMP6, 100 kW
C4 1.6 HDi, 2007 černá onyx, BMP6, 80 kW
Xantia V6, 97, šedá metal, chip 155 kW


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz