Fórum Citroeny.cz • Zobrazit téma - C4 1.6 VTI co ten zvuk ? hučící převodovka
Právě je ned 17. lis 2024 12:22:33

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 21 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: sob 24. črc 2010 15:34:02 

Auto má najeto asi 600km nevíte co to je ?

nejvíc to je slyšet při zařazené 3-4 v rychlosti mezi 50-60km/h

----------------------------------------------------------------------------
27.7.2010
Tak mám nějaké info i když nic moc se neví ale jsem z toho docela rozhozen páč v sobotu jsem měl odjet autem na dovolenou :x auto zkoumali ,poslouchali a porovnávali s jinou c4 1.6 VTI podezření padlo na převodovku ,ale na to aby se to přesně určilo je zapotřebí expert technik z Prahy
který jak naschvál má dovolenou , až technik určí přesnou závadu ( převodovka :?: ) tak musí přijet další technik z Německa :!: a musí být u toho až se to bude třeba rozdělávat :roll:
zítra bych měl dostat náhradní auto u kterého není jisté že muže do ciziny (nevěděli to na 100%) dozvím se zítra :twisted: chce se mi brečet :!: :!: nové auto jsem si pořídil abych se vyhnul takovým problémum :cry: :cry: a po 650 km mám auto odstavené v servisu :(

------------------------------------------------------------------------------------------
28.7.2010
DNES NENÍ VČERA !!!! dnes už totiž nebyl potřeba expert z Prahy tet to poznal i technik z Hradce AAAAAA podle něj vše v pořádku a běžný jev převodovky :lol: :lol: :lol: směšné směšné divadlo ,nevím včera mi nabízeli náhradní auto a dnes :?: no uvidíme jdu s tím jinam :!: :!:
CO VÁŠ NÁZOR :?:
------------------------------------------------------------------------
30.7.2010
Tak jsem byl jinde všichni to slyší že tam něco hučí ale nikdo neví co kde tak s tím mám jezdit až to někde vyleze hmmm .Cituji - doporučujeme závadu dále pozorovat a nechat projevit .
-----------------------------------------------------------------------------------
27.9.2010
to dávám zase na reklamaci tak uvidím co se bude dít :?:
ale jestli se budou chovat a zatloukat jako tehdy
http://www.ct24.cz/vysilani/2010/01/21/ ... e/1/?index
tak nevím :?

Naposledy upravil kempi dne pát 28. led 2011 20:39:25, celkově upraveno 6

Předmět příspěvku: Re: C4 1.6 VTI co ten zvuk ?
PříspěvekNapsal: ned 25. črc 2010 7:12:03 

Mne to znie ako keby to robila prevodovka (mam tiez 1.6 vti, toto mi to samozrejme nerobi), ale znie to podomne ako ked nejak radikalne brzdim motorom ? Mozno podobny zvuk +- :/, bude to asi v prevodovke, kazdopadne do servisu s tym, a som zvedavy co ti tam najdu. Daj vediet ked to zistis.(mozno nejake zle lozisko ktore chyti nejaku rezonanciu pri tej rychlosti a zacne piskat, hmm)

PříspěvekNapsal: ned 25. črc 2010 11:07:47 

Ano mě se to taky zdá jako převodovka ,do servisu jde v pondělí :(

PříspěvekNapsal: ned 25. črc 2010 11:19:48 

a na ktere strane to jde sliset vic? u ridice nebo spolujezdce?

současnost: Cecilka C4 1.6 HDi 80kW FAP - auto pro zenu hracka pro chlapa

PříspěvekNapsal: ned 25. črc 2010 13:38:16 

asi uprostřed a když ne tak spíš u řidiče ,já jako řidič to sliším hodně

PříspěvekNapsal: úte 27. črc 2010 17:19:51 

Tak mám nějaké info i když nic moc se neví ale jsem z toho docela rozhozen páč v sobotu jsem měl odjet autem na dovolenou :x auto zkoumali ,poslouchali a porovnávali s jinou c4 1.6 VTI podezření padlo na převodovku ,ale na to aby se to přesně určilo je zapotřebí expert technik z Prahy
který jak naschvál má dovolenou , až technik určí přesnou závadu ( převodovka :?: ) tak musí přijet další technik z Německa :!: a musí být u toho až se to bude třeba rozdělávat :roll:
zítra bych měl dostat náhradní auto u kterého není jisté že muže do ciziny (nevěděli to na 100%) dozvím se zítra :twisted: chce se mi brečet :!: :!: nové auto jsem si pořídil abych se vyhnul takovým problémum :cry: :cry: a po 650 km mám auto odstavené v servisu :(

PříspěvekNapsal: stř 28. črc 2010 6:35:06 

pokud dostanes auto chtej papir s overenym podpisem ze to auto mas zapujcene jinac do zahranici nemuzes
http://www.zavolantem.cz/potvrzeni-o-uz ... izi-osobou

PříspěvekNapsal: stř 28. črc 2010 15:44:24 

DNES NENÍ VČERA !!!! dnes už totiž nebyl potřeba expert z Prahy tet to poznal i technik z Hradce AAAAAA podle něj vše v pořádku a běžný jev převodovky :lol: :lol: :lol: směšné směšné divadlo ,nevím včera mi nabízeli náhradní auto a dnes :?: no uvidíme jdu s tím jinam :!: :!:
CO VÁŠ NÁZOR :?:

PříspěvekNapsal: stř 28. črc 2010 16:05:04 

Určitě jeď jinam. Taky mi v Autohofi odmítli opravu v záruce, ale v Autoportu v Praze ani nemrkli a opravili i jiné věci, o kterých jsem ani nevěděl. Někde se holt záručním opravám vyhýbají, že z toho údajně nic nemají a jinde jsou vděční i za tu záruku. Je to o získání důvěry zákazníků a podle toho to vypadá, že v Autohofi už brzy budou opravovat tráboše a žiguly. A to jim přeju.

PříspěvekNapsal: pát 30. črc 2010 18:18:48 

Tak jsem byl jinde všichni to slyší že tam něco hučí ale nikdo neví co kde tak s tím mám jezdit až to někde vyleze hmmm .Cituji - doporučujeme závadu dále pozorovat a nechat projevit .

PříspěvekNapsal: pát 30. črc 2010 18:27:30 

pokud to enni jenom objektivni pocit - pust si vic nahlas radio a neres to

PříspěvekNapsal: pát 30. črc 2010 18:35:19 

nic jiného mi nezbude zítra razíme na dovču

PříspěvekNapsal: sob 31. črc 2010 7:52:33 

Před časem jsem řešil naprosto stejný problém. Auto bylo nové a od začátku úplně stejný zvuk. Stále jsem to dokola reklamoval, několikrát dokonce doško i k opravě, ale bylo to čím dál tím stejné, až jsem těsně před koncem záruky napsal dopis na zastoupení Citroen ČR a konečně došlo k výměně převodovky. To skučení sice nezmizelo, ale už to není tak strašné. Technik mi řekl, že bohužel Frantíci neumějí udělat bezhlučnou převodovku a tak mi nezbylo nic jiného, než se s tím smířit. Přeji ti velikou trpělivost při reklamacích. čus

PříspěvekNapsal: ned 01. srp 2010 8:25:47 

Fakt zle ... fakt zle, imho presne vedeli a vedia ze co je zle, len sa im to nechce menit. To iste sa stalo aj mne, ties 1.6 VTi, auto mi stale vrzgalo pri prejazde nejakej nerovnosti, alebo len tak na rovinke , alebo v zakrute, proste stale vrzgalo, isiel som s tym do servisu, ze mi nieco niekde vrzga, previezol som sa s technikom, hned to pocul, ze ano je to tam , ze pozreme teda co to je, ze nehajte tu auto na hodinku mi vam potom zavolame ze je to hotove. Auto tam bolo skoro cely den, a ani nezavolali, zavolal som ja ze ci je to uz hotove, ze ano mozete si pre to prist... ze super tak to asi opravili. Pridem tam, auto bolo prave na zdvyhaku a typek to tam pozeral ze co a ako, prisiel, a ze premazali sme vsetko co sa da na tom aute premazat, malo by to byt uz ok. Ze super tak snad ano. Vysiel som z ich garaze a po 3 prejdenych metroch znova vrzgot (ktory bol fakt ze pocut), skoro ma roztrhlo od zlosti, vystupil som tam jak tam auto bolo zamkol, utekal za technikom, ze wtf ved vy ste tam nic nespravili robi to to iste co predtym, nic sa nezmenilo , a on mi na to ze tak potom nevieme cim to je, nehajte to zatial tak a pockajte kym sa ta chyba nieked viac prejavi a pustite si hlasnejsie radio...myslel som ze ho tam zabijem, kupil som si nove auto, a od novoty vrzgalo(a dost ze vrzgalo) a ze dajte si hlasnejsie radio ... to je riesenie problemu. Tak som na to nemal nervy odisiel som odtial, po par tyzdnoch vrzgania mi to nedalo a zacal som si to odsledovavat sam, otvoril som motorovy priestor, zavolal 2 kamosov, poriadne sme s autom zacali myklovat (rozhojdavat) a vrzganie zrazu zacalo...zistil som ze to robi Silentblok, uchytenie motora, ze omg ... tak do servisu za technikom, ze som na to prisiel co mi to tu vrzga, ze silentblok... technik ze cooo tak to este nevidel, ze tak to je zvlastne, zobral olej v spreji, nastriekal to tam, ze teraz to uz bude ok. A skutocne bolo, ale asi tak na tyzden, kym ten olej odtial nevyprchal, kedze tam je vysoka teplota, tak som si tam potom ten olej striekal sam. Skusal som vseliake, teflonove, silikonove, vsetko vydrzalo tak tyzden - dva. Tak potom na rocnej prehliadke som to udal ako chybu ze mi stale vrzga auto ze sa to stale nedoriesilo ... technik mi potom pri prevzavani auta ked uz vsetko spravili povedal, ze "ano o tejto chybe vieme, vieme ze neiktore silentbloky su zle spravene a ze vrzgaju, ale servisny poriadok nam hovori ze najprv tam teraz este musime dat vazelinu predtym nez ho vymenime" . Myslel som ze ma tam hodi o zem, zrazu ten technik o tej chybe vedel, vedel ze sa vyskytuje a ze sa to stava...ale aj tak mi to nevymenili ze najprv vazelinu. Predpokladam ze o tom vedel aj predtym, len sa mu to proste nechcelo menit, a keby som na to sam neprisiel ze to robi silentblok, tak by mi doteraz tvrdil ze si mam dat silnejsie radio lebo nevie co to je. Dali mi tam nejaku vazelinu ktora tam zatial drzi, a auto nastastie nevrzga(len sem tam a nechapem preco). Ale aj tak to bolo psycho.

Nabuduci tyzden ale chcem ist reklamovat tesnenie na dverach, prave zadna dvere, hore jak je ta guma, tak tie dvere su snad zle posunute alebo co, ale ta tesniaca guma je totalne zosuchana tym jak sa tam dvere zatvaraju a otvaraju, na druhej strane nic take nieje...omg auto ma rok a par mesiacov, a tesnenie na dverach je v ..., ale myslim si ze mi to ako reklamaciu neuznaju, no som dost zvedavy.

PříspěvekNapsal: stř 04. srp 2010 21:11:23 

Holt auto je uz jen spotrebnim zbozim. viz priklad za vsechno " „běžné opotřebení „ obsahuje (brzdové kotouče, destičky, čepy, tlumiče, řízení, ložiska, vstřikovače, vysokotlaká čerpadla, podávací čerpadla, atd.)" Tak se setri! takze po 10tkm zvlnene kotouce, tekouci rizeni, ukapavajici vstriky, pridrene cerpadlo = zaplatis ze sveho :!:

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 21 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]