Fórum Citroeny.cz • Zobrazit téma - svolávačka
Právě je ned 24. lis 2024 5:03:08

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: svolávačka
PříspěvekNapsal: pon 15. lis 2010 14:51:45 

Tak mi minulý týden došel dopis , že v rámci zajištění kvality se mám dostavit do servisu citroen na kontrolu a případné odstranění závady-bezplatně. Dnes sem se ptal v servisu co se děje a bylo mi řečeno toto -jde o výměnu pojistky od ventilátoru chladiče za slabší, v tomto vlhkém počasí by to mohlo zlobit(mluvil o přepětí) a bude to asi půlhodinka.A tak přemýšlím, jestli jsou v servisu neschopní a mění pojistku půl hodiny , nebo ten technik neví jaký je rozdíl mezi pojistkou a čidlem . Auto mám něco přes rok , najeto 36 000 a nikdy nabyly problémy se saharou.Mám chuť se na to vykašlat a neřešit to. Otázka-dostal někdo svolávací dopis? Ne teď ,i někdy dříve.

Předmět příspěvku: Re: svolávačka
PříspěvekNapsal: úte 23. lis 2010 23:01:32 

Vůbec nechápu, proč takovej tón, svolávačka se opravdu týká pojistky ventilátoru, na některých vozech byla místo 20A montovaná 50A, pojistka se nachází pod jednotkou BSM- ta se musí alespoň částečně demontovat,takže chvilku to zabere, krom toho něco zabere sepsání zakázky, příjem vozu do servisu,atd. Technik rozhodně není lempl, půl hodiny to celé trvat bude. Pokud ti dělá problém, že se o tebe někdo stará, chce předejít možným problémům na tvém autě a ještě ke všemu zadarmo, tak se na to vybodni- to je tvoje věc.

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]