Fórum Citroeny.cz • Zobrazit téma - Máte v Bingu hasičák? A kde?
Právě je pon 25. lis 2024 5:43:10

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 22 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Máte v Bingu hasičák? A kde?
PříspěvekNapsal: čtv 04. úno 2010 23:51:17 

-=Ice=- píše:
místo v kufru je ok. ale není dostupné z místa řidiče v případě potřeby což je priorita k rychlému zásahu

Proto mám druhý ve dveřích.

PříspěvekNapsal: pát 05. úno 2010 0:23:53 

jj to pak jo. ale do dveří se velký nevejde. a nad hlavu bych to neriskoval.

PříspěvekNapsal: stř 17. úno 2010 1:57:40 

Mám ho u zadních sedaček v tý schránce v podlaze, origo škodováckej akorát se tam vešel
jen aby ten z lidlu fungoval nemám v tuhle sít´ moc důvěru

PříspěvekNapsal: stř 17. úno 2010 17:01:53 

plivník píše:
Mám ho u zadních sedaček v tý schránce v podlaze, origo škodováckej akorát se tam vešel
jen aby ten z lidlu fungoval nemám v tuhle sít´ moc důvěru
No tak já zase důvěru mám jeden čas jsem pro ně jezdil kamionem a měl jsem možnost mluvit z jejich nákupčím kterej měl na starosti tyhle věci a ten tvrdil že všechny věci který prodávaji mají příslušný certifikáty povětšinou z TUV zkušeben a těm někteří věří více než české státní zkušebně.Věc druhá je že ten 1 kilogramovej stačí na velmi malé zahoření vozu. Promiň ale ze všech způsobů co tady byli prezentovány tak ten tvůj mě osobně přijde jako nejhorší.Osobně bych řekl že vozit hasičák u zadních sedaček pod podlahou je skoro stejné jako ho nevozit vůbec,skoro bych řekl že je to spíš zbytečná zátěž. Ze své osobní zkušenosti vím že hasičák musí být umístěn tak aby bylo možno ho použít co nejrychleji jednou na školení řidičů nám dokonce ukazoval na videu jak se zkouší nejideálnělší umístění v autobuse tam jak všichni kteří alespoň někdy jeli busem vědí že jsou dva 6 KG.A v busu počítaj i kolika pohyby s dá vyškubnout z držáku a připravit k použití.Tuším že došli k číslu šest nebo sedm pohybů už si to tak nepamatuju.Ale když člověk přijíždí k hořícímu autu tak vím že se člověk rozklepe takovým způsobem že i těch sedm pohybů mu přijde jako věčnost,a nějakým rozepínáním přasek na páscích u držáku sem se rozhodně nezdržoval naštěstí ten držák je tak konstrukčně řešený že je rychlejší silnějším škubem ty pásky trhnout než je rozepínat.Proto si myslím že bys ho nestačil ani vyndat z pod podlahy.

Bylo :Berlingo 2.0 Hdi r.v. 2000 malej stěhovák
Obrázek

PříspěvekNapsal: úte 03. srp 2010 13:10:21 

1 kg mám v kufru nad levým podběhem

PříspěvekNapsal: úte 28. zář 2010 1:06:21 

[quote="Vena garážmistr"][
] No tak já zase důvěru mám jeden čas jsem pro ně jezdil kamionem a měl jsem možnost mluvit z jejich nákupčím kterej měl na starosti tyhle věci a ten tvrdil že všechny věci který prodávaji mají příslušný certifikáty povětšinou z TUV zkušeben a těm někteří věří více než české státní zkušebně

Jo, tak z pod podlahy už musel ven, moc se tam roztahoval. Momentalně je volně pod sedačkou řidiče a je mu líp.
Jinak je mi celkem volný co tvrdí nákupčí pro Lidl, jestli Ti chutná jejich např. pivo nebo salám tak máš asi kachní žaludek a nic Tě neotráví ani moje plky. Naposledy co jsem tam něco koupil byla pumpička na kolo, asi měla i TUV protože jsem s ní pumpoval pětkrát úspěšně, pak už to nešlo a záhy odletěl i manometr. Takže si ten hasičák radši předem vyzkoušej u ohýnku, aby to pak nebylo jako když oleje do ohně přidá...

PříspěvekNapsal: úte 28. zář 2010 18:59:22 

Nikde tady netvrdím že všechno co v lidlu prodávaj je skvělí.Jen to že tyhle věci tzv. nonfood jsou většinou přezkoušené TUV zkušebnou. Hele měl jsem pujčené kurty na vázání nákladu odzkoušené na 2t a táhli jsme na ní trambusa a ten má víc než 6t a vydržela. A kurta která byla zkoušená na 6t v naší zkušebně rupla. Co se týče jejich piva salámů atd. o tom nepolemizuju to je občas o strach dát to i praseti.

Bylo :Berlingo 2.0 Hdi r.v. 2000 malej stěhovák
Obrázek

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 22 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]