Fórum Citroeny.cz • Zobrazit téma - Přední sklo.
Právě je úte 26. lis 2024 9:25:07

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 17 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Přední sklo.
PříspěvekNapsal: stř 06. led 2010 0:22:23 

já měl problém za pokoveným sklem s navigací integrovanou v mobilu ne v přenosné navigaci ( TomTom ) ale hlavně jsem měl problém s antiradarem ( pasivním ) ten chodil o znatelný díl hůřu. a pruh jsem si dal do auta černý ale průhledný!!! neprůhledný neuznávám, zmenšit si výhled je na překážku.

Předmět příspěvku: Re: Přední sklo.
PříspěvekNapsal: ned 17. led 2010 13:28:14 

Sklo záleží na uvážení každého, myslím, že tónované je určitě lepší než čiré, pokud jsou bočí tónovaná, určitě bych nedával čiré. Ze své zkušenosti určitě doporučuji sko s pruhem, je to lepší při nízkém slunci, sám jsem ho tam při výměně dával. Pokovené sklo nebylo na modelu 2001 (mám ho a měnil jsem origo sklo), je dvojnásobně drahé a nemůže mít prouhu. Na 2002 s klimou a výše by pokovené sklo mělo být, bohužel se nedělá s prouhou, já si ji tam nechal udělat při lepení fólií na boční skla, tuším druhý stupeň, na semafóry je bezproblémově vidět. Jak jsem psal již na starém fóru, navigaci dávám vlevo dolů do rohu a ani u pokoveného skla není problém (ano nabíhá chvíli déle, ale pak již OK).

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 17 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]