Fórum Citroeny.cz • Zobrazit téma - Rádio




Právě je čtv 21. lis 2019 7:20:15

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 15 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Rádio
PříspěvekNapsal: úte 08. bře 2016 17:23:04 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: čtv 21. srp 2014 15:05:44
Příspěvky: 13
Dobrý den
Dá se vyměnit rádio cd za jiný model s blutu aby vše fungovalo jak má (ovládání na volantu atd).
C4 picaso grand 1.6 rv 2009


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Rádio
PříspěvekNapsal: úte 08. bře 2016 17:28:30 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob 17. říj 2009 16:11:08
Příspěvky: 6757
Bydliště: Kolín
RT5, RNEG cokoliv origo ale je potreba diag a komplet i s display

nebo na stavajici radio koupit origo BT modul - otazka kvuli cemu to chces jestli kvuli telefonovani nebo prehravani pisnicek

_________________
bejvávalo: C4 1.4i > Felicia 1.3 GLXi > Saxo 1.0i > Saxo 1.4i

současnost: Velké auto pro velké kluky (vlastně teď už holky :-) )


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Rádio
PříspěvekNapsal: stř 09. bře 2016 14:06:04 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: čtv 21. srp 2014 15:05:44
Příspěvky: 13
Díky za info


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Rádio
PříspěvekNapsal: stř 09. bře 2016 18:06:18 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob 17. říj 2009 16:11:08
Příspěvky: 6757
Bydliště: Kolín
kdyz prozradis k cemu to chces tak bych ti rekl co vymyslet

_________________
bejvávalo: C4 1.4i > Felicia 1.3 GLXi > Saxo 1.0i > Saxo 1.4i

současnost: Velké auto pro velké kluky (vlastně teď už holky :-) )


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Rádio
PříspěvekNapsal: čtv 16. čer 2016 20:53:03 
Offline

Registrován: čtv 16. čer 2016 20:42:37
Příspěvky: 1
Ahoj , zrovna řeším to samé jako kukačka , potřeboval bych propojit radio s telefonem, jestli to nějak jde přes BT. Chtěl jsem to řešit takto ,

http://www.aliexpress.com/item/NFC-Blue ... 25862.html
ale rádio nemá aux , tak je mi to naprd :(

Nebo nějaká jiná dobrá rada ? Ještě mě napadlo FM transmitter ,ale to nevím jak dobře funguje , radio je CD/MP3,
r.v.2009 . Děkuji moc za rady :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Rádio
PříspěvekNapsal: pát 17. čer 2016 12:56:28 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 12. srp 2012 11:14:10
Příspěvky: 522
Bydliště: Trutnov
Radio AUX má, jen se musí aktivovat a vyvést dráty vzadu z konektoru.
Já jsem si z Číny objednal za stovku něco takového a už mi zbývá jen to povolení na diagnostice...

_________________
Moje C4 Grand Picasso 1.6 HDi 80kW 5st manuál 2008

Manželky C3 1.1 44kW 2002


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Rádio
PříspěvekNapsal: pát 17. čer 2016 16:53:38 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: stř 09. říj 2013 2:00:09
Příspěvky: 2602
Bydliště: Ústí nad Labem
Jsem v tomhle směru poněkud opožděný a tak se zeptám,k čemu je takové udělátko dobré? :D

_________________
C4 Cactus Rip Curl 1.2 e-THP 2016..je.
C4 Picasso 1.6 VTI 2010 ....bylo
Xsara Picasso 1.6.16 V 2006
Xsara Picasso 1.6 i 2002


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Rádio
PříspěvekNapsal: pát 17. čer 2016 17:38:49 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 12. srp 2012 11:14:10
Příspěvky: 522
Bydliště: Trutnov
To udělátko převede digitální signál z bluetooth (telefon) na analogový, který připojíš na AUX rádia.
Můžeš tak pouštět MP3 z telefonu, který máš třeba v kapse, nebo v držáku na nabíječce. A telefon ovládat hodinkami (můj případ)

_________________
Moje C4 Grand Picasso 1.6 HDi 80kW 5st manuál 2008

Manželky C3 1.1 44kW 2002


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Rádio
PříspěvekNapsal: pát 17. čer 2016 18:22:49 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: stř 09. říj 2013 2:00:09
Příspěvky: 2602
Bydliště: Ústí nad Labem
Aha,tak to jde mimo mě. :D Já si vystačím s rádiem BEAT nebo CD a když jedeme s manželkou,tak to mám jen jako kulisu. ;)

_________________
C4 Cactus Rip Curl 1.2 e-THP 2016..je.
C4 Picasso 1.6 VTI 2010 ....bylo
Xsara Picasso 1.6.16 V 2006
Xsara Picasso 1.6 i 2002


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Rádio
PříspěvekNapsal: úte 21. čer 2016 17:12:13 
Offline

Registrován: pon 19. říj 2009 12:37:17
Příspěvky: 127
Bydliště: Olomouc
da se pouzit napriklad i tohle RTE
ma vse co je potreba USB,BT handsfree ,A2DP bluetoots streaming atd ..
ovladani na volantu samozdrejme funguje bez problemu


Přílohy:
1552cd73e0f77a.jpg
1552cd73e0f77a.jpg [ 119.41 KiB | Zobrazeno 8186 krát ]

_________________
http://car-navi.autodiagnostika.info
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Rádio
PříspěvekNapsal: čtv 21. čer 2018 8:44:21 
Offline

Registrován: sob 27. srp 2011 8:16:57
Příspěvky: 13
Chci se zeptat, mám rd4, ale bez usb konektoru v zádu a na aliexpressu jsem našel toto, máte někdo s tímto zkušenost?

https://www.aliexpress.com/item/New-USB ... autifyAB=0

Mělo by to jít do konektoru pro cd changer


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Rádio
PříspěvekNapsal: čtv 21. čer 2018 17:02:54 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob 17. říj 2009 16:11:08
Příspěvky: 6757
Bydliště: Kolín
jo kazdy druhy zde na foru ma nejakou tuhle mutaci emulatoru

_________________
bejvávalo: C4 1.4i > Felicia 1.3 GLXi > Saxo 1.0i > Saxo 1.4i

současnost: Velké auto pro velké kluky (vlastně teď už holky :-) )


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Rádio
PříspěvekNapsal: čtv 06. zář 2018 0:07:03 
Offline

Registrován: stř 14. zář 2016 21:50:05
Příspěvky: 3
Nasel by se nekdo z okoli opavy ci ostravy kdo by to pres diagnostiku povolil na radiu?diky za info


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Rádio
PříspěvekNapsal: pon 04. bře 2019 15:48:36 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pon 04. bře 2019 13:00:21
Příspěvky: 2
vlk_cl píše:
Chci se zeptat, mám rd4, ale bez usb konektoru v zádu a na aliexpressu jsem našel toto, máte někdo s tímto zkušenost?

https://www.aliexpress.com/item/New-USB ... autifyAB=0

Mělo by to jít do konektoru pro cd changer

Koupil jsem přesně tohle, bacha na to, funfuje to jen s OEM rádiem Blaupunkt RD4, já mám Siemens-VDO a nešlo to. Kdyby někdo chtěl mám to na prodej ;). A každopádně to musíš povolit na diag, jestli nemáš v autě orig CD changer

_________________
C4 Picasso 2.0HDi 100kW


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Rádio
PříspěvekNapsal: pon 24. čer 2019 14:04:58 
Offline

Registrován: úte 05. úno 2019 20:26:07
Příspěvky: 10
Zdravim pánové objednal jsem si z Číny toto.https://s.click.aliexpress.com/e/eMhdAbQ a budu potřebovat aktivovat AUX vstup na rd4 není tady někdo z okolí Plzně kdo by mi to mohl pak aktivovat? Samozřejmě zadarmo to nebudu chtít. Možná by mi to mohl pomoct i napojit


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 15 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz