Fórum Citroeny.cz • Zobrazit téma - kvalita sedaček a upínacích pásů......jak jste na tom????
Právě je pát 22. lis 2024 21:36:53

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: pát 25. bře 2016 19:03:24 

s elysee zatím spokojenost, jen mě trochu mrzí kvalita některých materialů konkrétně sedačky /barvu mám tmavou/, u sedadla řidiče , dochází k takovému jakoby zvlnění...na sedáku asi je látka vytahanější a to mám 11tisíc km a pro kontrolu nepočítám se mezi tlouštíky mám 183cm a 86kg, autem jezdím jak dálky tak ,město,,,,ostatní sedadla nejsou tak vzužívána tak je to lepší stejně je ale na látce vidět každej chlup ....takže to asi budu řešit origo potahama ,,,máte je někdo??? není na nich stejně špatná látka??? nebo někde šijou už i na elyse, nějaký festovní??? :shock: :shock: :shock: Horší je to s kvalitou upínacích pásu po stranách mi začínaj chlupatět!!!! nevím mám ještě warburga jako veterána z roku 1980 a pasy jsou tam jako nový a to má 36let a byl užíván už mým tátou v docela heavy provozu . Tak se ptám kde udělali soudruzi z Francie chybu nebo jestli to mám jen já ??? samozřejmě je to jen u řidiče ostatní které nejsou tak používány jsou ok...žena má C3 z roku 2008 a pasy nemá ani zvlněný v prostoru hrudníku :lol: , prostě jsou jak nový nechlupatěj celkově bych řekl ,že jsou silnější a malinko hrubší ale držej!!!! ASI JÍ TO ČENČŽNU....ale proč auto mám v záruce ú5let nebo 80tisíckm, tak počkám jestli to bude takhle pokračovat tak se miten pas u řidiče za chvíli zničí....... :roll:

PříspěvekNapsal: úte 29. bře 2016 21:44:16 

Sevas, mne sa po tusim 7000 km rozparalo sedadlo vodiča na zadnej strane, vymenene v záruke... Reklamuj to. Za pokus nič nedáš.

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]