Fórum Citroeny.cz • Zobrazit téma - Instalace BSI




Právě je ned 18. srp 2019 5:53:03

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Instalace BSI
PříspěvekNapsal: pon 20. úno 2017 12:54:15 
Offline

Registrován: pon 20. úno 2017 12:45:24
Příspěvky: 1
Zdravím, pořídil jsem BSI jednotku z jiného Citroenu(xsara Picasso) kvůli nefunkčním blinkrům. Dostal jsem k ní spínací skříňku s klíčem, imobilizér, zámky dveří. BSI má stejné číslo, co jsem tam měl. Po výměně ale auto nechce nastartovat. Nepíše to žádnou chybu, blinkry už fungují, ale motor nenaskočí.

Na místním fóru jsem se dočetl, že se má přehrát soft ze staré BSI na novou. V servisu mi ale řekli, že k tomu musí mít ještě řídící jednotku motoru ze stejného auta.

Nevíte prosím, jak se to dá vyřešit?
Děkuji moc za odpovědi.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Instalace BSI
PříspěvekNapsal: sob 13. kvě 2017 20:24:06 
Offline

Registrován: sob 17. říj 2009 19:26:05
Příspěvky: 143
Zdravím,
auto nejde nastartovat, protože BSI a řídící jednotka je vždy v páru. Snímač imobilizéru můžeš měnit libovolně.
Kód imobilizéru je uložen v řídící jednotce motoru.

Já bych nechal opravit původní BSI.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Instalace BSI
PříspěvekNapsal: sob 13. kvě 2017 22:59:52 
Offline

Registrován: čtv 06. led 2011 19:21:54
Příspěvky: 82
Head23,nevím odkud přesně jsi,ale našel bych někoho,kdo dělá řídící jednotky. A dal mu staré a nové BSI,aby přehrál program. Je to v tomto případěm,co máš už koupeno nejlepší cesta. Výměna zámků s klíčem byla zbytečná. takže budeš případně potřebovat diagnostikou ten imobilizér dopárovat. A nebo vrátíš ten původní.

_________________
Dříve: Xsara Break 1,9TD r.v. 1998 ,nyní Xsara Picasso 2,0HDi r.v.2001

www.xsara.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Instalace BSI
PříspěvekNapsal: ned 14. kvě 2017 11:11:15 
Offline

Registrován: sob 17. říj 2009 19:26:05
Příspěvky: 143
Zdravím,
a nebo imobilizér v řídící jednotce vyřadit úplně a nebo do řídící jednotky nahrát "virgin software" a nebo opravit původní BSI a nebo......

Těch řešení je spoustu


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz